Genel

Dünya Oryantiring Yarışması’na İzmit’ten start

Gençler Dünya Oryantiring şampiyonası, 30 ülkeden 333 sporcunun katılımıyla İzmit Merkez’den start aldı.

KOCAELİ (İGFA) – Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle gerçekleştirilen Gençler Dünya Oryantiring Şampiyonası, İzmit Kent Meydanında düzenlenen törenin ardından start aldı. 30 ülkeden 333 sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen şampiyonada konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Asıl hedefiniz insan, rotanız yaşanabilir bir dünya olsun” diyerek dünyaya mesaj verdi.
Program öncesi Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Hacer Akyüz, Uluslararası Oryantiring Federasyonu As Başkanı Tatyana Kalender, Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanvekili Erkan Ömeroğlu, Türkiye Oryantiring Federasyonu Asbaşkanı Fatih Bektaş ile Gençlik ve Spor Bakanlığından yöneticiler ile birlikte Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ı makamında ziyaret etti. Ziyaretin ardından Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası önünde gerçekleştirilen programa geçildi.
30 ÜLKEDEN 333 SPORCU
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nın destekleriyle JWOC 2021 Gençler Dünya Oryantiring Şampiyonası, Türkiye Oryantiring Federasyonu ile Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlendi. 30 ülkeden 333 sporcu ve teknik ekibin katıldığı şampiyonanın açılış programı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önünden başladı. Belediye hizmet binası önünde toplanan sporcuları Büyükşehir Belediyesi bando ekibi karşıladı. Ardından toplu hatıra fotoğrafı çekimi yapıldı. Ardından tüm sporcuların katılımıyla kendi ülke bayrakları ile kortej gerçekleştirildi.
 

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica