Genel

Edirneli yüzücülerin kısa kulvar ve açık su yarışlarında başarısı

Edirneli yüzücülerin kısa kulvar ve açık su yarışlarında başarısıArsu; “Kısa kulvar ve açık su yarışlarında yerli ve yabancı yüzlerce sporcu yarıştı. Yoğun bir katılımla gerçekleşen şampiyonada sporcularımız önemli başarılar elde etti” dedi. detaylar haberimizde…

Edirneli yüzücülerin kısa kulvar ve açık su yarışlarında başarısı

EDİRNE (AA)Edirne Kültür, Sanat ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Özkan Arsu, 10. Uluslararası Aquamasters Yüzme Şampiyonası‘nda başarılı sonuçlar elde ettiklerini bildirdi.

Arsu,1-5 Mayıs’ta Muğla‘nın Marmaris ilçesinde gerçekleşen şampiyonada Edirne‘yi başarıyla temsil ettiklerini belirtti.

Şampiyonada 4 bronz, 1 gümüş madalya kazandıklarını aktaran Arsu, “Kısa kulvar ve açık su yarışlarında yerli ve yabancı yüzlerce sporcu yarıştı. Yoğun bir katılımla gerçekleşen şampiyonada sporcularımız önemli başarılar elde etti. Şampiyonada yarışan tüm sporcularımızı tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

Arsu, kulüp sporcusu Emel Meriç‘in Antalya‘nın Alanya ilçesinde düzenlenen Türkiye Okul Sporları Bedensel ve Görme Engelliler Yüzme Yarışları’nda 50 metre serbest, 100 metre kelebek ve 100 metre kurbağalama da birinci olarak altın madalya kazandığını da kaydetti.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica