Genel

Eğitim Bir-Sen Genel Sekreter Eren’i makamında ziyaret etti

Eğitim Bir-Sen Genel Sekreter Eren’i makamında ziyaret ettiEren; “Tüm çalışanların hak ve hukuklarını koruyup gözeten ve hakkaniyeti esas alan bir yaklaşımla hareket edeceğiz” dedi. detaylar haberimizde…

Eğitim Bir-Sen Genel Sekreter Eren’i makamında ziyaret etti

Eğitim-Bir-Sen Kocaeli 2 Nolu Şube Başkanı Doç. Dr. Ednan Ayvaz ve beraberindeki yönetim kurulu, Kocaeli Üniversitesi’ne Genel Sekreter olarak atanan Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Eren’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

“Yapıcı ve çözüm odaklı bir anlayış içinde olacağız”

Genel Sekreterlik makamındaki ziyarette, yeni Şube Başkanı Doç. Dr. Ednan Ayvaz, kendisine eşlik eden yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Şube Başkanlığının sendikal faaliyetleri ve geleceğe dair planlarını Genel Sekreter Eren’le paylaşırken Üniversitenin gelişim ve ilerlemesine hizmet edecek yapıcı ve çözüm odaklı bir anlayışla sendikal görevlerini yerine getireceklerini belirtti.

“Çalışma barışını önemli görüyoruz”

Konuklarına nazik ziyaretleri için teşekkür eden Genel Sekreter Eren ise tüm çalışanların hak ve hukuklarını koruyup gözeten ve hakkaniyeti esas alan bir yaklaşımla hareket edeceklerini, çalışma barışının tesisi adına hassasiyet göstereceklerini belirterek Üniversitenin bütün bileşenleriyle bu süreç ve anlayış doğrultusunda yoluna devam edeceğini dile getirdi.

“İşbirliği içinde olacağız”

Yeni Şube Başkanı Doç. Dr. Ednan Ayvaz‘a da hayırlı olsun dileklerini ileten Genel Sekreter Eren, akademik ve idari personelin Üniversiteye olan bağlılık ve aidiyetinin Kocaeli Üniversitesi’nin arzulanan hedeflerine ulaşmasında belirleyici olacağına inandıkları için Kocaeli Üniversitesi çalışanlarının üye oldukları tüm sendikalarla iletişime ve işbirliğine açık olduklarını vurguladı.

Eğitim-Bir-Sen 2 No’lu Şube yönetimi ziyaretin ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica