Siyaset

Ekonomiyi gönlünüzün hoş edildiği bir alana döndürürseniz batırırsınız

Ekonomiyi gönlünüzün hoş edildiği bir alana döndürürseniz batırırsınız İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, Isparta’da vatandaşlara seslendi. Akşener, döviz kurundaki yükselişe değinerek, “Her tarafta endişe var” ifadelerini kullandı. Ekonomiyi gönlünüzün hoş edildiği bir alana döndürürseniz batırırsınız detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Ekonomiyi gönlünüzün hoş edildiği bir alana döndürürseniz batırırsınız

“Ekonominin patronu güvendir”

İYİ Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, dolar kurundaki artışa dikkat çekerek, “Ekonominin patronu güvendir. Eğer ekonomiyi keyfinizin, gönlünüzün hoş edildiği bir alan haline getirirseniz, Türkiye’yi batırırsınız. ’24 Haziran’da kazanırsam, doları, faizi düşüreceğim’ diyorsun, hadi oradan” dedi.

Isparta da halka hitap etti…

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 9’uncu Cumhurbaşkanı merhum Süleyman Demirel’in memleketi Isparta’da, miting alanında vatandaşlara seslendi.

“Bambaşka bir konuşma hazırlamıştım”

Akşener konuşmasına, Demirel’i kastederek “Babamın şehri Isparta” diye başladı. Isparta’da emanet oyları geri almaya geldiklerini belirten Akşener, babanın kızını Ispartalılara emanet etmeye geldiğini söyledi. Bambaşka bir konuşma hazırlamıştım, ancak sabah kalktığımda doları gördüm her şey tepetaklak olmuş” dedi.

“Birisi, ’24 Haziran’dan kazanırsam, doları, faizi düşüreceğim’ diyorsun, hadi oradan”

Akşener, “Her tarafta endişe var. Ekonominin alarm verdiği, gençlerin yarınla ilgili çok büyük endişe taşıdığı, sanayicilerin endişe taşıdığı, yatırımların geri çekildiği bir güne uyandık. Ekonominin patronu güvendir. Eğer ekonomiyi keyfinizin, gönlünüzün hoş edildiği bir alan haline getirirseniz, Türkiye’yi batırırsınız. ’24 Haziran’dan kazanırsam, doları, faizi düşüreceğim’ diyorsun, hadi oradan”diye konuştu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica