Genel

Eliaçık; ‘Kayseri’yi FETÖ’ye parsel parsel satan ben miyim?’

Eliaçık; ‘Kayseri’yi FETÖ’ye parsel parsel satan ben miyim?’ Kayseri Kitap Fuarı’nda saldırıya uğrayan İlahiyatçı-yazar İhsan Eliaçık, saldırının ardından sosyal medya hesabında açıklamalarda bulundu. AKP‘li Kayseri Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i hedef alan Eliaçık, “Fuar sizin babanızın çiftliği mi? Kayseri’yi parsel parsel FETÖ’ye satan ben miyim Ey Belediye Başkanı?” dedi. Eliaçık; ‘Kayseri’yi FETÖ’ye parsel parsel satan ben miyim?’ detaylar haberimizde…

Eliaçık; ‘Kayseri’yi FETÖ’ye parsel parsel satan ben miyim?’

FETÖ’cü belediye başkanı tarafından organize edilen tertiple İlahiyatçı-yazar İhsan Eliaçık hedef alındı. Kayseri Kitap Fuarı’nda saldırıya uğrayan İlahiyatçı-yazar İhsan Eliaçık, saldırının ardından sosyal medya hesabında açıklamalarda bulundu. Kayseri Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i hedef alan Eliaçık, “Fuar sizin babanızın çiftliği mi? Kayseri’yi parsel parsel fetöye satan ben miyim Ey Belediye Başkanı?” dedi. Eliaçık, “Bugün Kayseri Kitap Fuarı kapısında olanlar güç ellerine geçince nasıl firavunlaştıklarının açık havada teşhiridir” ifadelerini kullandı.

İlahiyatçı-yazar İhsan Eliaçık, Kayseri Kitap Fuarı’na girmek üzereyken saldırıya uğradı. Kalabalık bir grup, Eliaçık’ın Kayseri’den ayrılmasını isteyerek Eliaçık’a hakaretlerde bulundu. Daha sonra Belediye Eliaçık’ı “provokatörlükle” suçladı.

İlahiyatçı yazar Eliaçık akşam saatlerinde sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu. İhsan Eliaçık, saldırıdan Kayseri Belediye Başkanı’nı sorumlu tuttu.

Eliaçık, Twitter hesabından şunları yazdı:

“Bugün memleketim Kayseri’de 20 yıl önce 28 Şubat zulmüne karşı haykırdığım yerde “dinsiz, imansız dışarı” böğürtüleri ile karşılaştım.

“Serseri bir güruhla fuar kapısında terör estirildi”

Kayseri Kitap Fuarı’nda bugün olanlardan Belediye Başkanı sorumludur. Serseri bir güruhla fuar kapısında terör estirdi ve haddini aştı.

“Kayseri’yi FETÖ’ye satan ben miyim?”

Ben ne yaptım da fuara almıyorsunuz? Fuar sizin babanızın çiftliği mi? Kayseri’yi parsel parsel FETÖ’ye satan ben miyim Ey Belediye Başkanı?

“Nasıl provokasyon çıkarmış oluyorum”

Fuarın kapısına tek başıma evet tek başıma geldim. Nasıl fuara ben saldırmış ve provakasyon çıkarmış oluyorum şaşkın

“Firavunlaştıklarının açık havada teşhiri”

Bugün Kayseri Kitap Fuarı kapısında olanlar güç ellerine geçince nasıl firavunlaştıklarının açık havada teşhiridir.

Fuar’da 30-40 kişilik belediye güdümlü serseri güruh fuara gelen halktan tepki gördü. Kendilerini rezil ettiler.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica