Siyaset

Emek Partisi Derince İlçe kongresini Derince’de gerçekleştirdi

9. Kongre dönemine giren EMEP, Derince'de işçi İnan Özdemir'in ilçe başkanı olduğu yönetimini belirledi

Emek Partisi Derince İlçe kongresini Derince’de gerçekleştirdi … Erkan; “Pandemi koşullarında hepimiz önlem almaya çalışıyoruz ancak maskeyi dahi ücretsiz bir şekilde dağıtamayan bir yönetim ile karşı karşıyayız” dedi. detaylar haberimizde…

Emek Partisi Derince İlçe kongresini Derince’de gerçekleştirdi

Kongre sürecine giren Emek Partisi (EMEP) ilk ilçe kongresini Derince’de gerçekleştirdi.

9. Kongre dönemine giren EMEP, Derince’de işçi İnan Özdemir’in ilçe başkanı olduğu yönetimini belirledi.

“HAKLARIMIZ İÇİN MÜCADELE EDECEĞİZ”

Derince Esentepe Mahallesi’nde bulunan ilçe bürosunda yapılan kongreye EMEP MYK üyesi Tarık Erkan da katıldı. Kongrede konuşan Erkan, sürecin zorlu olduğundan bahsetti. Bu süreçte dünden daha çok birlik olunması gerektiğini vurgulayan Erkan, “Pandemi koşullarında hepimiz önlem almaya çalışıyoruz ancak maskeyi dahi ücretsiz bir şekilde dağıtamayan bir yönetim ile karşı karşıyayız. Sokağa çıkma yasaklarının olduğu dönemlerde dahi işçiler emekçiler çalışmaya devam etmek durumunda kaldı. Fakat tüm bunlara karşı yapacağımız şeylerimiz de var. Haklarımızı gaspedenlere karşı hakkımızı örgütlü olarak savunmak bunlardan birisi. Bunun için mücadele edeceğiz” dedi.

Yeni başkan Özdemir oldu

Çalışma ve mali raporların da sunulduğu kongrede, geçtiğimiz 3 yıl boyunca yapılan çalışmalar da aktarıldı. EMEP Derince İlçe Örgütünün istikrarlı bir şekilde işçi ve emekçileri aydınlatma, onları talepleri etrafında birleştirme mücadelesine devam edeceği ifade edildi. İlçe yönetim kurulu ve il delegelerinin seçildiği kongrede oylamanın ardından kendisi de işçi olan İnan Özdemir, işçi sınıfının çıkarları için mücadele eden EMEP Derince İlçe Örgütünün yeni İlçe Başkanı oldu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica