Genel

Emniyetin içinde kanun tanımaz bir grup yada yapı mı var

Emniyetin içinde kanun tanımaz bir grup yada yapı mı var Avukat Burak Mengü gözaltına alındı. Mengü sosyal medyadan ‘Polis kimliği gösterilmeden gözaltı kararı gösterilmeden sivil ekiplerce gözaltına alındım’ yazdı. Emniyetin içinde kanun tanımaz bir grup yada yapı mı var detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Emniyetin içinde kanun tanımaz bir grup yada yapı mı var

“Mengü sosyal medya hesabından “Polis kimliği gösterilmeden gözaltı kararı gösterilmeden sivil ekiplerce gözaltına alındım. Nereye diyorum kimse söylemiyor. Kim aldı bilmiyorum neden aldı onu da bilmiyorum”

Gazeteci Nevşin Mengü’nün kardeşi Avukat Burak Mengü gözaltına alındı. Mengü sosyal medya hesabından “Polis kimliği gösterilmeden gözaltı kararı gösterilmeden sivil ekiplerce gözaltına alındım. Nereye diyorum kimse söylemiyor. Kim aldı bilmiyorum neden aldı onu da bilmiyorum.” mesajı paylaştı.

“Gözaltı kararı gösterilmeden sivil ekiplerce gözaltına alındım nereye diyorum kimse söylemiyor kim aldı bilmiyorum…”

Polis kimliği gösterilmeden gözaltı kararı gösterilmeden sivil ekiplerce gözaltına alındım nereye diyorum kimse söylemiyor kim aldı bilmiyorum neden aldı onu da bilmiyorum.

“Beni araçta dövüp Ümraniye Dudullu’da boş bir araziye bıraktılar”

Attığın twetten yaklaşık bir saat sonra açıklama yapan Avukat Burak Mengü, “Beni araçta dövüp Ümraniye Dudullu’da boş bir araziye bıraktılar” dedi. Avukat Mengü konuyla ilgili daha fazla açıklama yapamayacağını söyledi. Burak Mengü “Suç duyurusunda bulunmayacak mısınız?” sorusuna ise yanıt vermedi.

“Sözcü’nün görüştüğü Emniyet yetkilileri ise Avukat Burak Mengü’ye yönelik bir soruşturma olmadığını…”

Sözcü’nün görüştüğü Emniyet yetkilileri ise Avukat Burak Mengü’ye yönelik bir soruşturma olmadığını, bilgileri dahilinde böyle bir gözaltı işleminin de gerçekleşmediğini söylediler.

“Bir grup polis olduğunu söyleyen kişi, gün ortasında bir avukatı alıp götürüyor. Tepki gelince tartaklayıp yol ortasında bırakıyor. Emniyetin içerisinde kanun tanımaz bir grup, bir yapı mı var?”

Daha sonra gözaltıyla ilgili Twitter’da açıklama yapan Nevşin Mengü, “Bir grup polis olduğunu söyleyen kişi, gün ortasında bir avukatı alıp götürüyor. Tepki gelince tartaklayıp yol ortasında bırakıyor. Emniyetin içerisinde kanun tanımaz bir grup, bir yapı mı var?” diye sordu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica