Genel

Emre Otomotiv sektöre yeni bir soluk getirdi

Emre Otomotiv sektöre yeni bir soluk getirdi … Covid-19 tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kurallarına uyularak yapılan Emre Otomotiv’in açılışında firmanın tanıtımı da yapıldı. detaylar haberimizde…

Emre Alan kurdelayı dostlarıyla kesti

Emre Otomotiv sektöre yeni bir soluk getirdi

İzmit ve Kocaelimizin genç ve değerli girişimcisi Emre Alan tarafından hizmete açılan ve bugün açılışı gerçekleşen Emre Otomotiv güzel bir açılış ile hizmete girdi. Covid-19 tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kurallarına uyularak yapılan açılışta firmanın tanıtımı yapıldı.

Emre Otomotiv personeli ve dostları

Firma yedek parça hizmeti verecek

Yenişehir Mahallesi Seymen Caddesi No 342 (Seymen Sapağı) Şirinevler İzmit/ Kocaeli adresinde hizmete başlayan Emre Otomotiv Oto Yedek Parça, Motor yağları, Yürüyen Aksam ve her türlü teknik servis ve montaj hizmeti ile de müşterilerin hizmetinde olacak.

Uluslararası sanatçı Kuklacı Metin Ateş açılıştaydı

Emre Otomotiv Oto Yedek Parça

Açılışta ailenin yakın dostu olarak eşlik eden uluslararası sanatçı Kuklacı/ yazar Metin Ateş’te desteğini esirgemedi. Önce duası yapılarak getirilen kurban bir vakıf yurduna bağışlandı ve kurdale kesimi ile açılış gerçekleşti. Sektörde yeni bir soluk getirecek bu firmasında Emre Alan ve ekibine başarılar, hayırlı bereketli bol kazançlar diliyoruz.

Emre Otomotiv Yenişehir mahallesinde
Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica