Ekonomi

Enerji İşleri Genel Müdürü Demircan görevden alındı

Enerji Günlüğü haberi – Enerji İşleri Genel Müdürü Zafer Demircan ile Bağlı ve İlgili Kuruluşlar Dairesi Başkanı Nurhayat Cantekin görevlerinden alındı. Terfi atamaları çerçevesinde, Enerji İşleri Genel Müdürü Demircan görevden alındı.

Enerji İşleri Genel Müdürü Demircan görevden alındı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı’nda bazı üst düzey bürokratlar görevinden alındı, bazı isimler yeni görevlere atandı.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Enerji İşleri Genel Müdürü Zafer Demircan bu görevinden alındı. Demircan, Bakanlık Müşavirliği’ne getirildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Bağlı ve İlgili Kuruluşlar Dairesi Başkanı Nurhayat Demircan ise başka bir göreve atanmak üzere görevinden alındı.

Bu arada boş bulunan İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanlığı görevine ise Bakanlık Müşaviri Mustafa Karlı atandı.

Selçuk Advan BOTAŞ GM yardımcılığına atandı

Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi (BOTAŞ) Genel Müdür Yardımcılığı görevine Selçuk Advan getirildi.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı bağlı kuruluşlarından Boru Hatları İle Petrol Taşıma AŞ’de (BOTAŞ) açık bulunan genel müdür yardımcılığı kadrosuna atama yapıldı. Bu görevi vekaleten yürüten Selçuk Advan bunan böyle asaleten bu görevi yürütecek.

Cihan Karamık, EYODER Başkanı seçildi

Schneider Electric Satış Operasyonları ve Stratejik İlişkiler Direktörü Cihan Karamık, EYODER Başkanı seçildi. EKODER’in yeni Yönetim Kurulu da belirlendi.

Schneider Electric’in Satış Operasyonları ve Stratejik İlişkiler Direktörü Cihan Karamık, gerçekleştirilen EYODER (Enerji Verimliliği ve Yönetimi Derneği) Olağan Genel Kurulu’nda başkanlık görevine seçildi.

EYODER YENİ YÖNETİMİ BELİRLENDİ

EYODER, Enerji Verimliliği ortak paydasında buluşan farklı alanlarda, Enerji Performans Sözleşmeleri, Finans mekanizmaları, pazarı geliştirme, bilinçlendirme, üyelerin yetkinliklerini arttırma, mevzuata yönelik öneriler geliştirme gibi konuları ele alarak, ilgili paydaşlara ulaşarak ülkemizde Enerji Verimliliğinin arttırılmasına katkı sunuyor.

Gerçekleştirilen toplantıda derneği önümüzdeki iki yıl boyunca temsil edecek yeni yönetim ve denetim kurulları belirlendi. EYODER yeni dönem Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor;

Başkan; Cihan Karamık (Schneider Electric Satış Operasyonları ve Stratejik İlişkiler Direktörü)Başkan Yardımcısı; Prof. Dr.

Sermin Onaygil (İTÜ Enerji Enstitüsü Öğretim Üyesi)

Başkan Yardımcısı; B.Hakkı Buyruk (MWH Enerji Mühendisliği Müdürü)

Başkan Yardımcısı; Onur Ünlü (ESCON Enerji Sistemleri ve Cihazları San. Tic. Ltd. Şti Genel Müdürü)

Murahhas Üye; Ali Naci Işıklı, Enerji Yönetim Sistemi Danışmanı, Enerji Verimliliği Uzmanı

Sayman Üye Onur Günduru (ONUR İnşaat Yazılım Bilgisayar Enerji Reklam Yapı Malzemeleri Laboratuvarı Mühendislik San. ve Tic. Ltd. Şti. Genel Müdürü)

Yazman Üye Selman Ölmez; (TESTO Elektronik ve Test Ölçüm Cihazları Dış. Ticaret Ltd. Şti Şirket Sahibi)

Üye; Arzu Gürkan (ENVE Enerji Mühendislik Proje Müşavirlik Taahhüt Ticaret A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı)

Üye; Hakan Olcay (SİEMENS Türkiye A.Ş. Enerji Verimliliği Koordinatörü)

Üye; Ekrem Erkut (EMAR Satış Sonrası Müşteri Hizmetleri San. Tic. A.Ş. Genel Müdür)

Üye; Serkan Emin (BES Enerji Danışmanlık San. ve Tic. Ltd. Şti. Kurucu Ortak)

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica