Siyaset

Erdoğan Kongre öncesi Serdivan İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti

Erdoğan Kongre öncesi Serdivan İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti … Deva Partisi; Sakarya İl Kongresi’ni Genel Başkan Ali Babacan’ın katılımıyla 14 Kasım Cumartesi günü Erenler Best Premier Otel’de gerçekleştirecek…” detaylar haberimizde…

Erdoğan Kongre öncesi Serdivan İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti

Deva Partisi Sakarya İl Başkanı Mehmet Erdoğan; partisinin 14 Kasım 2020 Cumartesi günü gerçekleşeceği İl Kongresi öncesinde Serdivan İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.

KONGRE 14 KASIM CUMARTESİ GÜNÜ

Serdivan İlçe Teşkilatı ile başlayan Sakarya kongrelerinin 8’incisi Hendek İlçesi ile tamamlayan Deva Partisi; Sakarya İl Kongresi’ni de Genel Başkan Ali Babacan’ın katılımıyla 14 Kasım Cumartesi günü Erenler Best Premier Otel’de gerçekleştirecek. Kongre öncesi partisinin Serdivan İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden Deva Partisi Sakarya İl Başkanı Mehmet Erdoğan; İlçe Başkanı Sinan Karabaş ve Yönetimi ile görüştü.

GENEL BAŞKAN BABACAN İL KONGRESİNE KATILACAK

10 İlçede teşkilatlandıklarını belirten Mehmet Erdoğan; “İki ilçemizde daha kongre var. 14 Kasım’da İl Kongremizi gerçekleştireceğiz. Genel Başkanımız da İl Kongremize katılacak. Serdivan’lı hemşerilerimizi ve tüm Sakaryalıları İl Kongremize davet ediyorum. Genel Başkanımız önemli mesajlar verecek. inşallah verilen mesajlar toplum tarafından dikkate alınacak, DEVA Partisi de inşallah önümüzdeki süreçte milletimizin teveccühüne mazhar olarak İktidara gelecek diye ümit ediyorum. Bununla ilgili de tüm gayretimizi göstereceğimiz konusunda hiçbir kuşkum yok. Kongremiz hayırlı olsun” dedi. Başkan Erdoğan çalışmalarından dolayı da Serdivan İlçe Başkanı Sinan Karabaş ve Yönetimini tebrik ederek, teşekkür etti.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica