Genel

Erdoğan ve Trump Yaptırım krizinden sonra ilk kez görüştü

Erdoğan ve Trump Yaptırım krizinden ABD ve Türkiye arasında yaşanan yaptırım krizinin ardından Erdoğan ve Trump ilk kez Fransa’da görüştü. detaylar haberimizde…

Erdoğan ve Trump Yaptırım krizinden …

AKP‘li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkanı Donald Trump, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron tarafından devlet; hükümet ve uluslararası kuruluş başkanları ile eşleri onuruna verilen akşam yemeğinde bir süre sohbet etti.

Erdoğan, Emine Erdoğan ile Orsay Müzesi’ni gezdi…

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’un davetlisi olarak Birinci Dünya Savaşı’nı sonlandıran; Ateşkes Anlaşması’nın 100. yıl dönümü vesilesiyle düzenlenecek etkinliklere katılmak üzere Paris’te bulunan Erdoğan; Emine Erdoğan ile Orsay Müzesi’ne geçti.

Yaptırım krizinden sonra ilk buluşma…

“Picasso Bleu et Rose” isimli serginin resepsiyonuna katılan Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron tarafından devlet, hükümet ve uluslararası kuruluş başkanları ile eşleri onuruna verilen akşam yemeğine iştirak etti.

Erdoğan ile ABD Başkanı Trump yan yana oturdu…

Cumhurbaşkanı Macron tarafından verilen akşam yemeğinde, Erdoğan ile ABD Başkanı Trump yan yana oturdu. Erdoğan ile Trump bir süre sohbet etti.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica