Genel

Erdoğan yüklü miktarda bağış yapmış ve Papa ile görüşebilmiştir

Erdoğan yüklü miktarda bağış yapmış ve Papa ile görüşebilmiştir CHP Trabzon Milletvekili Avukat Haluk Pekşen Erdoğan’ın Vatikan’da Papa’yı ziyareti ile ilgili çarpıcı bir iddiada bulundu. Meclis’e soru önergesi veren Pekşen, “Vatikan’a Papa’yı ziyarete giden Erdoğan’ın bu ülkeye yüklü miktarda bağış yapmış ve bu sayede Papa ile görüşebilmiştir” dedi. Erdoğan yüklü miktarda bağış yapmış ve Papa ile görüşebilmiştir detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Erdoğan yüklü miktarda bağış yapmış ve Papa ile görüşebilmiştir

İddia sahibi Haluk Pekşen

CHP’den Erdoğan-Papa görüşmesiyle ilgili ilginç bir iddia geldi. İddiasın sahibi, CHP Trabzon Milletvekili Avukat Haluk Pekşen.

Bir soruluk önerge verdi

TBMM‘ye bir soruluk önerge veren Pekşen, bu ziyaret için Vatikan’a ne kadar bağış yapıldığını sordu.

Pekşen yazılı önergesinde şu ifadeleri kullandı:

“O ülkeden uçak veya et almak gerekiyor ya da o ülkeye bağış yapmak gerekiyor”

“AKP iktidarının beceriksiz yandaşlara emanet ettiği dış politikayla birlikte rüşvet ve bağışa dayalı yeni bir dış politika anlayışı ortaya çıktı. Artık herhangi bir ülke liderinden randevu almak için ya rüşvet olarak o ülkeden uçak veya et almak gerekiyor ya da o ülkeye bağış yapmak gerekiyor. Son olarak Vatikan’a Papa’yı ziyarete giden Erdoğan’ın bu ülkeye yüklü miktarda bağış yapmış ve bu sayede Papa ile görüşebilmiştir. Buradan 80 milyon adına soruyorum Papa ile görüşmek için bu ülkenin gariban halkının parasını ‘Haçlı ittifakının merkezi’ dediği Vatikan’a nasıl vermiştir?”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica