Siyaset

Erdoğan’ın ‘Altılı Masa’dan kalk’ çağrısına İYİ Parti’den yanıt: AY HARİKA YAA…

Erdoğan’ın ‘Altılı Masa’dan kalk’ çağrısına İYİ Parti’den yanıt: AY HARİKA YAA…

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İYİ Parti‘nin Altılı Masa’yı terk etmesi çağrısına İYİ Parti Gençlik Kolları video yayımlayarak yanıt verdi. Videoda, Meral Akşener’in gülerek ve alkışlayarak söylediği “Ay harika ya” sözleri yer alıyor – akarhaber

G20 zirvesi için gittiği Endonezya’dan dönerken uçakta gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “CHP’yi bir kenara koyalım, Altılı Masa’nın hepsini söylememe gerek yok, ama İP’in (İyi Parti’nin) bunlarla aynı çizgiye düşmesi tabii düşündürücü. Onlar niye bunlarla aynı masaya düşüyor veyahut aynı konuma geliyor? Bu tabii düşündürücüdür. Hele hele böyle bir dönemde. Temenni ederiz ki bunlar da bir dönüşüm yapmak suretiyle gerek bu masayı terk etmek gerekse milli ve yerli bir duruş sergilemek üzere konumunu yeniden gözden geçirir” dedi.

Erdoğan’ın Akşener’e çağrıda bulunmasının ardından İYİ Parti Gençlik Kolları, Twitter hesabından Erdoğan’ın sözlerini alıntılayarak bir video yayınladı. Videoda Akşener’in kahkaha atarak ve alkış çalarak “Ay harika ya” dediği sözleri yer aldı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica