Genel

Ereğli belediyesi muhtaç öğrencilere gizli yardım yapmış

Ereğli belediyesi muhtaç öğrencilere gizli yardım yapmış AKP‘li Ereğli Belediyesi, ihtiyaç sahibi öğrencilere kıyafet dağıttı. Belediye daha sonra öğrencilerin dağıtılan kıyafetlerle yüzlerini kapattığı fotoğrafları sosyal medyadan paylaştı ve basına servis etti. Ereğli belediyesi muhtaç öğrencilere gizli yardım yapmış detaylar haberimizde…

Ereğli belediyesi muhtaç öğrencilere gizli yardım yapmış

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde belediyenin başlattığı, ‘Çocuklar üşümesin, eğitim devam etsin’ projesi kapsamında ilkokul öğrencilerine kıyafet yardımı yapıldı. Daha sonra da çocukların, dağıtılan kıyafetlerle yüzlerini kapattıkları fotoğraf belediye tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

Ereğli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nün başlattığı kampanya kapsamında toplanan kıyafetlerin bir kısmı, Aydınlar Köyü İlkokulu’nda ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtıldı. Ereğli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Mehmet Aksoy, okulda eğitim gören 13 öğrenciye kışlık kıyafetleri teslim etti.

‘Teşekkürler başkan amca’ yazısıyla fotoğraf paylaşıldı

Aksoy’un kıyafetleri dağıtması sırasında belediye personeli öğrencilerin yüzleri görülmeyecek şekilde fotoğraflar çekti. Dağıtım sırasında çekilen fotoğraflar belediyenin sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabında paylaşıldı. Sınıfta, ‘Teşekkürler başkan amca’ yazılı tahta önünde çekilen toplu fotoğrafta ise öğrencilerin yüzleri dağıtılan kıyafetlerle kapattırıldı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica