Genel

Ertuğ: “Tek Gayemiz Engelsiz bir Dünya sağlamaya katkı sunmaktır”

Ertuğ: “Tek Gayemiz Engelsiz bir Dünya sağlamaya katkı sunmaktır” … Ertuğ; “Sağlık Bakanlığına bağlı rehabilitasyon merkezi projemizle ilgili olarak da mücadelemiz tüm hızıyla devam edecektir” dedi. detaylar haberimizde…

Ertuğ: “Tek Gayemiz Engelsiz bir Dünya sağlamaya katkı sunmaktır”

Sapanca Engellileri Koruma Kültür ve Yardımlaşma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Ertuğ; ‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ nedeniyle bir açıklama yayınladı.

“Başkanımız Ekrem Yüce beye teşekkür ederiz”

Cemil Ertuğ yaptığı yazılı açıklamasından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde bu yılda Dünya’yı etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeniyle etkinlik yapamadıklarını söyledi. “2019 yılında etkinliklerimize salgın nedeniyle ara verirken kalıcı hizmetlerde hız kesmeden devam ettik” dedi.

Ertuğ; “Sapanca sahile engelli tuvaleti ve akü şarj istasyonu için Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Ekrem Yüce’den talep ettik ve dilekçemiz onaylandı. İnşallah bu ay içinde yapımına başlanacak. Bu konuda şahsım yönetim kurulum ve engelli camiam adına teşekkür ederim sayın Ekrem Yüce başkanımıza. İnşallah engelsiz kafemiz için ise tespiti için Sapanca belediyemizden haber beklemekteyiz. Aynı zamanda Sağlık Bakanlığına bağlı rehabilitasyon merkezi projemizle ilgili olarak da mücadelemiz tüm hızıyla devam edecektir. Ayrıca bu yıl içinde ihtiyacı olan engelli vatandaşlarımıza 2 akülü araba, 3 tekerlekli sandalye, koltuk derneği verdik. Tek gayemiz engelli vatandaşlarımız binebze de olsa engelsiz bir Dünya’da yaşamalarını sağlamaktır ve bu anlamda ilçemizdeki engelli vatandaşlarımız için kalıcı projelerle yaşamlarını daha kolay ve erişilebilir ulaşılabilir hayat sağlamaktadır. Birlikte başaracağız İnşallah amin sözlerime son verirken Covid-19 salgınında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet ailelerine sabır diliyorum. Halen tedavi gören hastalarımıza yüce Allah tan acil şifalar diliyorum. Bu vesile ile 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’müzü en kalbi duygularımla kutlarım” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica