Genel

Eşim 15 Temmuz şehidi Ak Partiye oy vermeyeceğim

Eşim 15 Temmuz şehidi Ak Partiye oy vermeyeceğim 15 Temmuz şehidinin eşi daha önce AK Parti aday adaylığından geri çekildiğini açıklamıştı. Eşim 15 Temmuz şehidi Ak Partiye oy vermeyeceğim detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Eşim 15 Temmuz şehidi Ak Partiye oy vermeyeceğim

15 Temmuz hain darbe girişimi gecesinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde darbecilerin kullandığı helikopterlerin açtığı ateş sonucunda şehit olan Cuma Dağ’ın eşi Rukiye Dağ, sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaparak 24 Haziran’da AK Parti’ye oy vermeyeceğini duyurdu.

Milletvekilliği adaylığından çekildi…

15 Temmuz hain darbe girişimi gecesinde Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde darbeciler tarafından şehit edilen Cuma Dağ’ın eşi Rukiye Dağ, AKP milletvekilliği adaylığından çekilmişti.

“Dulmuşsunuz, eşinizden boşanmışsınız”

Rukiye Dağ’ın çekilmesine sebep olan konu ise AK Parti’de aday adayları ile mülakat gerçekleştiren, Komisyon Başkanı Mustafa Ataç’ın, Rukiye Dağ’a, “Dulmuşsunuz, eşinizden boşanmışsınız” demesi… Konuyu sosyal medyadan Cuma Dağ’ın oğlu Ahmet Yavuz, Rukiye Dağ imzasıyla paylaşmıştı. Rukiye Dağ’ın açıklamasına göre AK Parti’de adayları değerlendiren Mülakat Komisyonu Başkanı Mustafa Ataç, Dağ’ı kahreden bu sözün ardından forma bakmadığını söylemişti.

“Birlik ve beraberlik için oyumu AK Partiye vermeyeceğim”

Rukiye Dağ, sosyal medya üzerinden yeni bir açıklama yaparak AKP’ye oy vermeyeceğini duyurdu. “Son 6 gün… 15 Temmuza kadın halimle ilk günden beri erkek gibi direnen 1’i olarak kutuplaşmaya engel olmak; birlik ve beraberlik için oyumu AK Partiye vermeyeceğim…” diyen Dağ şöyle devam etti:

“Artık halka hizmet/mizmet veremezler”

“Artık değiştirme zamanı, kendini 16 yıl garantiye alanlardan bu Anadolu halkına hizmet/mizmet olmaz… beni sevenlere…”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica