Siyaset

Eşim ve oğluma da yurtdışı yasağı konuldu

Eşim ve oğluma da yurtdışı yasağı konuldu Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, hakkında çıkan haberlerle ilgili sert bir açıklama yaptı. Hazinedar, “Hakkımda yalan ifadelerle bir soruşturma açıldı. Bunun sonucunda sadece bana değil, eşim ve oğluma da yurtdışı yasağı konuldu” dedi. Eşim ve oğluma da yurtdışı yasağı konuldu detaylar haberimizde…

Eşim ve oğluma da yurtdışı yasağı konuldu

Hürriyet gazetesinden Fırat Alkaç’ın haberine göre, hakkında verilen yalan ifadelerle FETÖ soruşturması açıldığını savunan Murat Hazinedar yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Hakkımda açılmış hiçbir dava olmamasına rağmen Eşim ve oğluma da yurtdışı yasağı konuldu”

“Belediye başkanlığı görevim nedeniyle hakkımda açılmış hiçbir dava bulunmamaktadır. Hayatımın hiçbir evresinde FETÖ ile ne avukat olarak, ne işadamı olarak, ne de siyasetçi hiçbir ilişkim olmamıştır. Hakkımda yalan ifadelerle bir soruşturma açıldı. Bu soruşturmalarla sadece şahsıma değil, eşime de, dünyanın en iyi üniversitelerinde kabul alma imkanı olan evladım, oğlum hakkında yurtdışı yasağı konuldu. Onun yurtdışında okuma şansı elinden alındı. Darbe dönemlerinde bile aileler bu derece mağdur edilmedi”.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica