Bilim-Teknoloji

Ethan Hawke Nikola Tesla’ya hayat verecek

Ethan Hawke Nikola Tesla’ya hayat verecek Yönetmenliğini ve senaryosunu Michael Almereyda’nın üstleneceği biyografik ‘Tesla’ filminde ünlü Sırp asıllı Amerikalı fizikçi ve mucit Nikola Tesla’yı (1856 – 1943) aktör Ethan Hawke canlandıracak. Ethan Hawke Nikola Tesla’ya hayat verecek detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Ethan Hawke Nikola Tesla’ya hayat verecek

Michael Almereyda’nın senaryosu ve yönetmenliği ile…

Yönetmenliğini ve senaryosunu Michael Almereyda’nın üstleneceği biyografik ‘Tesla’ filminde ünlü Sırp asıllı Amerikalı fizikçi ve mucit Nikola Tesla’yı (1856 – 1943) aktör Ethan Hawke canlandıracak.

Ethan Hawke’nin 4 Oscar adaylığı bulunuyor

4 Oscar adaylığı bulunan Hawke’ın başrolde yer alacağı filmde, Nikola Tesla’nın ABD’deki yaşamına, AC indüksiyon motorunu geliştirmesine, Thomas Edison, George Westinghouse ve J.P. Morgan‘la olan ilişkilerine odaklanılması bekleniyor.

Ethan Hawke, Nikola Tesla’ya hayat veren üçüncü isim olacak

Ethan Hawke, Nicholas Hoult ve David Bowie’den sonra Hollywood’da Nikola Tesla’ya hayat veren üçüncü isim olacak. Tesla geçtiğimiz yıl The Current War filminde Hoult, 2006 yapımı The Prestige filminde ise Bowie tarafından canlandırılmıştı.

2019’da vizyona girmesi bekleniyor

Başyapımcılık koltuğunda Jeff Rice’ın oturacağı filmin çekimlerine önümüzdeki birkaç ay içinde New York’ta başlanması planlanıyor. Resmi bir tarih henüz açıklanmasa da 2019’da vizyona girmesi bekleniyor.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica