Bilim-Teknoloji

Etken Eğitim Kurumları güçlü kadrosuyla yeni eğitim döneminde

Etken Eğitim Kurumları Fatih Yıldırım'ın başkanlığında ve güçlü kadrosuyla eğitim dönemine başlıyor

Etken Eğitim Kurumları güçlü kadrosuyla yeni eğitim döneminde … Yıldırım; “Güzel bir eğitim kadrosu oluşturduk ve okumanın ne kadar önemli olduğunu bildiğimiz için böyle bir adım attık” dedi. detaylar haberimizde…

Etken Eğitim Kurumları güçlü kadrosuyla yeni eğitim döneminde

Etken Eğitim Kurumları Fatih Yıldırım’ın başkanlığında ve güçlü kadrosuyla eğitim dönemine başlıyor

SADECE PAZAR GÜNÜ TATİL OLACAK

Mart ayından itibaren 2020-2021 eğitim dönemine hazırlanan Etken Eğitim Kurumları yaşadığımız pandemi sürecine uygun bir şekilde hazırlıklarını tamamladı. Etken Eğitim Kurumları ortaöğretim ve lise öğrencilerine eğitim verecek. Öğrencileri sınava da hazırlayan Etken Eğitim Kurumları pandemi sürecine uygun, hijyenik 6 derslikten oluşmakta. Hafta içi her gün ve cumartesi günleri eğitim verilecek, dersteki öğrenci sayısı 4 ile 6 kişi olacak. Öğrencilerin kişisel eşyalarının korunması için her öğrenciye ait kilitli dolap mevcut.

“BİREYSEL ÇALIŞMA ODALARIMIZ MEVCUT”

Eğitim koordinatörü İpek Kırış, “Kurumumuz 2020-2021 dönemine hazır. 6 dersliğimiz ve öğrencilerimizin sakin bir şekilde çalışabileceği bireysel çalışma odalarımız mevcut. Öğrencilerimizin her dersten özel olarak eğitim alma şansları var. Ben de bir anne olarak söylüyorum ki velilerimiz öğrencilerini gönül rahatlığı ile Etken Eğitim Kurumlarına yollayabilirler” dedi.

“GÜZEL BİR EĞİTİM KADROSU OLUŞTURDUK”

Etken Eğitim Kurumları Başkanı Fatih Yıldırım, “Öğretmen kadrolarımız alanında başarılıdır. Pandemi sürecinde en çok eğitim sektörü zora girdi ve çocuklarımız eğitimden uzak kaldı. Güzel bir eğitim kadrosu oluşturduk ve okumanın ne kadar önemli olduğunu bildiğimiz için böyle bir adım attık” diye konuştu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica