Genel

EURO 2020 Elemelerinde Türkiye ve Fransa zirveye oturdu

EURO 2020 Elemelerinde Türkiye ve Fransa zirveye oturdu … Türkiye, Moldova’yı deplasmanda 4-0 mağlup ederken UEFA EURO 2020 Elemeleri H Grubu’nda 15 puanla Fransa ile zirvede yalnız kaldı. detaylar haberimizde…

EURO 2020 Elemelerinde Türkiye ve Fransa zirveye oturdu

Puan durumu

Grubumuzda Türkiye‘nin, Fransa‘nın ve İzlanda‘nın kalan maçları ve Türkiye‘nin grubunda güncel puan durumu.

EURO 2020 H Grubu Puan durumu

Kalan maçlar…

Türkiye gruptaki 7. maçında 11 Ekim’de Arnavutluk’u konuk edecek. Milliler daha sonra 14 Ekim’de Fransa’nın konuğu olacak. 14 Kasım’da ise İzlanda’yı konuk edecek olan Ay-Yıldızlılar, grubun son maçında 17 Kasım’da Moldova’ya konuk olacak.

Türkiye’nin kalan maçları: Arnavutluk, Fransa (D), İzlanda, Andorra (D)

Fransa’nın kalan maçları: İzlanda (D), Türkiye, Moldova, Arnavutluk (D)

İzlanda’nın kalan maçları: Fransa, Andorra, Türkiye (D), Moldova (D)

Dakika dakika Moldova maçı…

UEFA EURO 2020 Elemeleri H Grubu’nda Türkiye yolculuğuna devam ediyor. Milli Takım, deplasmanda Moldova’yı 4-0 yenerken 6 maç sonunda puanını 15’e yükseltti ve Fransa ile zirvede aynı puanla yalnız kaldı. İzlanda da deplasmanda Arnavutluk’a 4-2 yenilince 12 puanla zirvenin 3 puan gerisine düştü. Bu sonuçların ardından grubumuzda oluşan güncel puan durumu da gecenin en çok merak edilen konuları arasına girdi. Bitime dört maç kala Türkiye, avantajlı konuma geldi.

UEFA EURO 2020 Elemeleri H Grubu’nda Türkiye gruptaki 6. maçında Türkiye deplasmanda Moldova‘yı 4-0’lık skorla mağlup etti ve puanını 15’e çıkararak zirve ortağı konumunu korudu. Türkiye‘ye galibiyeti 37‘de ve 79‘da Cenk Tosun, 57‘de Deniz Türüç ve 89‘da Yusuf Yazıcı‘nın golleri getirdi.

Türkiye gruptaki 7. maçında 11 Ekim’de Arnavutluk‘u konuk edecek. Milliler daha sonra 14 Ekim’de Fransa’nın konuğu olacak. Öte yandan Arnavutluk da sahasında ağırladığı İzlanda‘yı 4-2 yenerek İzlanda‘nın 12 puanda kalmasını sağladı.

Dk. 13: İlk bölümde Milli Takım topun beklendiği üzere hakimi ancak henüz net bir pozisyon üretemedik.

Dk. 20: Cenk Tosun gole yaklaştı! Umut Meraş’ın ön direğe çevirdiği topta Cenk’in vuruşunda Koşelev başarılı oldu.

Dk. 21: Bu kez İrfan Can Kahveci gole yaklaştı! İrfan şık bir verkaçla ceza sahasına girdi ve şutunu çekti ancak top üstten dışarı gitti.

  1. Gol…

GOL! Dk. 37: Cenk Tosun çok şık bir gol attı! Dorukhan’ın savunma arkasına attığı topu alan Cenk, aşırtma ile kaleciyi geçti ve topu boş ağlara gönderdi!

Dk. 55: Moldova karşısında ikinci yarıya da üstün başladık. Farkı ikiye çıkaracak golü arıyoruz.

2. Gol…

GOL! Dk. 57: Deniz Türüç yaklaşık 30 metreden inanılmaz bir frikik golüyle farkı ikiye çıkardı!

Teknik Direktör Şenol Güneş, Andorra müsabakasına göre 5 değişiklik yaptı. Andorro maçında oynayan Çağlar Söyüncü, Emre Belözoğlu, Hakan Çalhanoğlu, Güven Yalçın ve Yusuf Yazıcı’nın yerine Kaan Ayhan, Dorukhan Toköz, Ozan Tufan, Deniz Türüç ve Kenan Karaman’a görev verdi.

3. Gol…

GOL! Dk. 79: Zeki Çelik’in çok iyi ortasında voleyi vuran Hakan Çalhanoğlu’nun şutu üst direkten döndü, dönen topu Cenk Tosun tamamladı!

Dk. 87: Abdülkadir Parmak, Dorukhan Toköz’ün yerine oyuna dahil oldu ve kariyerinde ilk kez A Milli Takım forması giydi.

4. Gol…

GOL! Dk. 88: Yusuf Yazıcı harika bir gol kaydetti ve Milli Takım kariyerindeki ilk golüne imza attı!

Sakatlıktan dönen Dorukhan Toköz, Cenk’in golünde çok şık bir asiste imza attı.

Everton’da beklediği şansı bulamayan Cenk Tosun da kaydettiği güzel golle özgüven depoladı.

Merih Demiral ve Kaan Ayhan savunmanın merkezinde görev aldı ve ikili güven verdi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica