Genel

Fatih Altaylı Sedat Peker için suç duyurusunda bulundu

Fatih Altaylı Sedat Peker için suç duyurusunda bulundu Fatih Altaylı,organize suç örgütü liderliğinden hükümlü Sedat Peker hakkında suç duyurusunda bulundu. Altaylı, “Şu andan itibaren başıma bir şey gelirse, kafama taş düşerse, bir otomobil çarparsa, yolda ayağım kayıp düşersem, durduk yerde birileri üzerime saldırıp beni dövmeye kalkışırsa, kaza geçirirsem, üzerime ağaç devrilirse sorumlusu Sedat Peker’dir” dedi. Fatih Altaylı Sedat Peker için suç duyurusunda bulundu detaylar haberimizde…

Fatih Altaylı Sedat Peker için suç duyurusunda bulundu

Fatih Altaylı’nın Habertürk’teki köşesinde kaleme aldığı yazının tamamı şöyle:

“Bu yazıyı Türkiye’nin cumhuriyet savcılarına yazıyorum”

“Şu andan itibaren başıma bir şey gelirse, kafama taş düşerse, bir otomobil çarparsa, yolda ayağım kayıp düşersem, durduk yerde birileri üzerime saldırıp beni dövmeye kalkışırsa, kaza geçirirsem, üzerime ağaç devrilirse sorumlusu Sedat Peker’dir.”Benim alakam yok, beni sevenler yapmış” deme şansına sahip değildir. Çok açık biçimde beni hedef haline getirmiştir.

Daha önce çeşitli suç örgütlerinin, PKK başta olmak üzere çeşitli terör örgütlerinin hedefi oldum.

Derdim olmaz.

Ama ben yine de söylemiş olayım”

Peker’in “kanıtım seni öldürtmemiş olmam” tehdidine Altaylı’dan yanıt: Beni hâlâ öldürtmemiş olduğu için teşekkür ediyorum

Fatih Altaylı’dan organize suç örgütü liderliği hükümlüsü Sedat Peker’in, “Seni bugüne kadar öldürmemiş olmam bile benim suç örgütü lideri olmadığımın en büyük kanıtıdır” sözlerine yanıt geldi: Beni hâlâ öldürtmemiş olduğu için teşekkür ediyorum!

Habertürk yazarı Fatih Altaylı, suç örgütü liderliğinden yargılanan Sedat Peker’in kendisine yönelik söylediği “Seni bugüne kadar öldürmemiş olmam bile benim suç örgütü lideri olmadığımın en büyük kanıtıdır” sözlerine yanıt olarak “Beni hâlâ öldürtmemiş olduğu için teşekkür ediyorum!” dedi.

Peker’den Altaylı’ya ‘mafya’ tehdidi: Kanıtım seni öldürmemiş olmam

Fatih Altaylı, pazar günü Habertürk köşesinden Sedat Peker’in adamları olduğu sürülen 4 kişinin yayınladıkları işkence videosu üzerine bir yazı kalem almıştı. Altaylı, yazısında gönderme yaparak “En havalı ‘baba’lardan Sedat Peker Antalya’da kaldığı otelden iç çamaşırlarıyla gözaltına alınırken çekilen görüntüler, hâlâ aklımdadır” ifadelerini kullanmıştı. Sedat Peker, ise Altaylı’nın yazdıklarına sosyal medya hesabından açıklama yaparak “Seni bugüne kadar öldürmemiş olmam bile benim suç örgütü lideri olmadığımın en büyük kanıtıdır” demişti.

Altaylı’bugünkü yazısında Peker’e yanıt verdi. Altaylı’nın “Teşekkürler sayın peker” yazısından ilgili bölüm şöyle:

“Sedat Peker Bey, geçen günkü yazım üzerine bir açıklama yaptı.

Açıklamasının özü şu:

‘Seni hâlâ öldürtmemiş olmam, mafya olmadığımın kanıtıdır.’

Kendisine beni hâlâ öldürtmemiş olduğu için çok teşekkür ediyorum.

Umarım bu tavrını sürdürür. Durduk yerde merhum gazeteci olmaya niyetim yok.”

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica