Genel

Fatma başkan Akşener’in yeğeninin nikahını kıydı

Başkan Hürriyet nikah kıydıktan sonra çiftlere Türk Bayrağı, saat kulesi maketi ve Kocaelispor yastığı hediye ederek...

Fatma başkan Akşener’in yeğeninin nikahını kıydı … Başkan Hürriyet nikah kıydıktan sonra çiftlere Türk Bayrağı, saat kulesi maketi ve Kocaelispor yastığı hediye ederek bir ömür boyu mutluluklar diledi. detaylar haberimizde…

Fatma başkan Akşener’in yeğeninin nikahını kıydı

İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, hafta sonu çiftlerin mutluluklarına ortak oldu.

Başkan Hürriyet yoğun geçen hafta sonu programlarında genç çiftlerin nikahlarını kıyarak hem çiftlerin hem de ailelerin mutluluklarına ortak oldu. Başkan Hürriyet nikah kıydıktan sonra çiftlere Türk Bayrağı, saat kulesi maketi ve Kocaelispor yastığı hediye ederek bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Mutluluklar diledi…

Başkan Hürriyet nikâhlarını kıydıkları Oylum Kevrek ile Ömer Aydın çiftine, Özge ile Meriç Çandır çiftine, Ebru ile Göktuğ çiftine; Ceren Telli ile Samet Ersoy çiftine, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in yeğeni Elif Gezer ile Gökhan Bucak çiftine; İyi Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın danışmanı Gözde Subaşı ile Hakan Dalkılıç çiftine, Orkun Utkubaş ile Merve Başer çiftine; Emel Dikçi ile Eren Alkan çiftine, Kübra Örenli ile Okan Erden çiftine ve Zeynep Bayat ile Gökhan Çetin çiftine mutluluklar diledi.

“Başkan Hürriyet’e sürpriz”

Hafta sonu nikâhtan nikâha koşan İzmit Belediye Başkanı Fatma kaplan Hürriyet, Kübra Ören ve Okan Erdem çiftinden gelen sürpriz karşısında büyük mutluluk yaşadı. Nikâhlarını kıyarak mutluluk dileklerini ilettiği çift, Başkan Hürriyet’e üzerinde Fatma Kaplan Hürriyet yazılı Kocaelispor atkısını hediye etti.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica