İGF

‘Fuar, Batman’a bir marka değeri oluşturdu’

Batman Kitap Fuarı açılışında konuşan Vali ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, kitap fuarının Batman’a yakıştığını, fuarların Batman’a marka değeri kazandırdığını kaydetti.

Veysi ARSLAN (BATMAN HABER)- Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen Batman Kitap Fuarının kapılarını açtı. Fuarın açılışını yapan Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin, fuarın Batman için önemli olduğunu belirtti.

İl Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, Ak Parti Batman İl Başkanı Akif Gür, Rektör Prof. Dr. İdris Demir, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, kamu kurum ve STK temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşların katıldığı açılışta konuşan Vali Şahin, “Kitap fuarları Batman’a yakıştı. Kitap fuarı Batman’a bir marka değeri oluşturdu. Umuyorum ki 4 Kitap fuarı da bu Batman kitap fuarları markasına katkı sağlayacaktır. Çok genç, çok dinamik bir nüfusumuz var. Bu nüfusu iyi yetiştirip iş hayatına, eğitim hayatına kazandırmak bizim öncelikli görevimiz. Kitap fuarları da buna katkı sağlayacak çok önemli organizasyonlar. Covid-19 tedbirlerine uyarak bu etkinliği yapıyoruz. Bu yüzden aşılarını tamamlayan arkadaşlarımızı ancak davet edebiliyoruz. Aşı konusunda da bir farkındalık oluşturmak istiyoruz.” dedi. Fuarda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yazdığı ‘Daha adil bir dünya mümkün’ isimli kitabı için açılan stant büyük ilgi gördü. 

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica