Genel

Füsun Demirel yürekli bir yönetmen arıyor

Füsun Demirel yürekli bir yönetmen arıyor Füsun Demirel, “3. yılım ve sadece işimi istiyorum… Çalışmak… Herkes gibi. Hiç mi yürekli bir yapımcı yönetmen kalmadı. Yüreğim daha fazlasına dayanamıyor. Bilin istedim. Sadece bir işi bile çok gördüler. Ben iyi değilim” diye yazdı. Füsun Demirel yürekli bir yönetmen arıyor detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Füsun Demirel yürekli bir yönetmen arıyor

Kendisine iş verilmediğini sosyal medyadan paylaştı

Oyuncu Füsun Demirel, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda uzun süredir kendisine iş verilmediğini ifade etti.

İşsiz geçirdiği üçüncü yıl olduğunu belirten Demirel, iyi olmadığını söyledi.

“Sadece bir işi bile çok gördüler”

Demirel, “3. yılım ve sadece işimi istiyorum… Çalışmak… Herkes gibi. Hiç mi yürekli bir yapımcı yönetmen kalmadı. Yüreğim daha fazlasına dayanamıyor. Bilin istedim. Sadece bir işi bile çok gördüler. Ben iyi değilim” diye yazdı.

“Destek mesajlarına teşekkür ediyorum”

Demirel daha sonra habere konu olan ifadeleri kaldırarak yerine, “Gelen destek mesajlarına sonsuz teşekkürler. Çok incitici mesajlar da geliyor. Yoruma kapatmak zorunda kaldık” yazdı.

“1984 sinema ile tanışmam… Bugüne kadar 60 kadar film ve belki 20 dizi… 12 ulusal ödül…”

Önceki gün, (3 Nisan 2018) sosyal medya hesabı İnstagram’dan paylaşım yapan Demirel, “1984 sinema ile tanışmam… Bugüne kadar 60 kadar film ve belki 20 dizi… 12 ulusal ödül… 3. yılım ve sadece işimi istiyorum… Çalışmak… Herkes gibi… Hiç mi yürekli bir yapımcı bir yönetmen kalmadı?… Neyim ben hizmetten başka? İnsanlıktan, sevgiden başka ne örnekledim ki bu hayatta… Artık dayanamıyorum… Yüreğim daha fazlasına dayanamıyor… Bilin istedim. Sadece bir işi bile çok gördüler… Ben iyi değilim…” diye yazdı.

“Bahsettiğim ve çok etkilendiğim İtalya iç savaşında faşistlere karşı mücadele vermiş kadınlardır”

T24‘te yer alan haberde, Füsun Demirel geçen yıl, “Gerilla annesini oynamak istiyorum” demiş, ardından ATV’deki “Aile İşi” adlı dizinin kadrosundan çıkarılmıştı. Demirel bu sözlerindeki “gerillanın” PKK’lılar olmadığını belirterek, “Bahsettiğim ve çok etkilendiğim İtalya iç savaşında faşistlere karşı mücadele vermiş, ülkesinin kurtuluşu için savaşmış milis kadınlardır” diyerek açıklamada bulunmuştu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica