Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

Gaffar Okkan dualarla anıldı

Sakarya’nın Hendek ilçesinde Şehit Ali Gaffar Okkan, kabri başında pandemi kurallarına uygun bir şekilde gerçekleşen törenle anıldı.

SAKARYA (İGFA) – Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan, vefatının 20. Yılında kabri başında, şehidin ailesi ve il ilçe protokolünün katılımıyla dualarla anıldı.  Şehit Gaffar’ın ablası Sebahat Arslan ve kardeşi Gülsüm Özgen’in yanı sıra Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya, İl Jandarma Komutanı Albay Aydın Kutlu, Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, Hendek Cumhuriyet Başsavcısı Sebahattin Erkaya, Hendek İlçe Emniyet Müdürü Şevket İlhan ile kurum müdürleri ve polisler katıldı.

Şehidin özgeçmişinin okunduğu törende kısa bir konuşma yapan Hendek Kaymakamı Halil İbrahim Acır, Ali Gaffar Okkan’ın meslek hayatı boyunca görevini büyük başarıyla sürdürerek milletin gönlünde taht kuran devlet adamlarından biri olduğunu söyledi. “Okkan aradan yüzyıllar geçse bile cesaretiyle sevgi dolu yüreğiyle ve terörle mücadelesi ile anılmaya devam edecektir” diyen Kaymakam Acır, onunla birlikte şehit olan polis memurları ile tüm şehitleri de saygı ve rahmetle andı. Törende Hendek İlçe Müftüsü Gür tarafından A.Gaffar Okkan ve tüm aziz şehitlerimiz için dualar edilerek, şehidin kabrine karanfiller bırakıldı.

 








Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica