Ekonomi

GAPSHOES Yaz Fuarı 26 Ocak’ta açılıyor

Gaziantep’te ertelenen 31. Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Fuarı (GAPSHOES Yaz Fuarı), 26 Ocak’ta kapılarını ziyaretçilere açacak.

GAZİANTEP (İGFA) – Gaziantep Sanayi Odası (GSO), Gaziantep Kunduracılar Odası, KOSGEB, Türkiye Umum Ayakkabıcılar Federasyonu destekleriyle Akort Fuarcılık tarafından organize edilen, GAPSHOES Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Fuarı’nın 31’ncisi 26-29 Ocak 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Temsil edilen firma sayısının 250, marka sayısının ise 750 olacağı fuarın 4 gün boyunca saat 10:00 ile 19:00 saatleri arasında ziyaret edilebileceği bildirildi. 
GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Ünverdi, GAPSHOES Fuarı’nın salgına karşı tüm tedbirler alınarak düzenleneceğini ve sektöre önemli hareketlilik kazandıracağını söyledi.
Fuarın Türkiye’nin ve Ortadoğu’nun en büyük ve en önemli fuarları arasında yer aldığını kaydeden Ünverdi, “Fuarımıza yurt dışından Suriyeli firmalar başta olmak üzere, bu firmaların ortaklıklarının bulunduğu Sudan, Rusya, Irak ve Yemen’den firmalarımız katılacak. Yeni pazarlara açılmak ve ulaşmak isteyen firmalar için ideal bir organizasyon olan fuarımızın böylesi zorlu bir süreçte sektörümüze güç katacağına inanıyorum” diye konuştu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica