Ekonomi

Gayrimenkul değerleme istişaresinde bankacılık sektörü

Gayrimenkul değerleme istişaresinde bankacılık sektörü Gayrimenkul Değerleme Hizmeti Veren Kişi ve Kuruluşların Nitelik ve Standartları Hakkında İstişare toplantıları, Bankacılık ve Değerleme Sektörünün yoğun katılımıyla devam etti. Gayrimenkul değerleme istişaresinde bankacılık sektörü detaylar haberimizde…

Gayrimenkul değerleme istişaresinde bankacılık sektörü

Kocaeli Ticaret Odası 18. Meslek Komitesi’nin (Mimar, Mühendis ve Danışmanlık Hizmetleri Grubu) koordinasyonunda gerçekleştirilen ‘Gayrimenkul Değerleme Hizmeti Veren Kişi ve Kuruluşların Nitelik ve Standartları Hakkında İstişare’ toplantılarının ikincisi, bankacılık ve değerleme sektörüyle devam etti.

Toplantı sonunda topluluk anısı…

Banka ve değerleme sektörü temsilcileri toplantıda yer aldı…

18. Meslek Komitesi’nden Meclis Üyeleri Yusuf Özdemir, Fikret Yıldırım, Komite Başkanı İbrahim Arda Aygören ve Komite Başkan Yardımcısı Levent Yapıcı’nın ev sahipliği yaptığı toplantıya; 14. Meslek Komitesi’nden Meclis Üyesi Mustafa Gülen, Komite Başkanı Raif Turan Bolat, banka ve değerleme sektörü temsilcileri ve sektörden iş insanları yer aldı.

Değerleme sektöründeki sorunlar ve çözüm önerileri istişare edildi

Toplantının moderatörlüğünü yapan 18. Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Levent Yapıcı, konuyla ilgili kapsamlı sunum da yaparak; “Gayrimenkul Değerleme Hizmeti Veren Kişi ve Kuruluşların Nitelik ve Standartları Hakkında İstişare toplantılarımızın; ilkini değerleme ve emlak sektörüyle gerçekleştirdik. İkincisini ise banka ve değerleme sektörünün siz değerli temsilcileriyle gerçekleştiriyoruz. Toplantılarımızın sonuçlarını kapsamlı bir rapor haline getirerek, ilgili kurum, kuruluş ve bakanlıklarımızla detaylı olarak yasal çerçeveler doğrultusunda paylaşacağız” dedi.

Toplantının devamında; gayrimenkul değerleme hizmetlerinde ve sonuçlarında yaşanan sorun ve çözüm önerileri hakkında toplantı katılımcıların görüşlerinin alınmasına ve belirtilen görüşler hakkında istişarelere geçilerek toplantı, sabah kahvaltısının da yapılmasıyla sonlandırıldı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica