Ekonomi

Gaziantepli ÇELEBİHAN Baklava Gebze şubesi açıldı

Gaziantepli ÇELEBİHAN Baklava Gebze şubesi açıldı … Uluslararası Gurmelerden Üstün Lezzet Ödülü alan Gaziantepli ÇELEBİHAN Baklavaları Gebzeli işadamları Göksel Aydın ve Murat Taşkın Şekerpınar’dan sonra 2. şubesini gerçekleşen tören ile Gebze’de açtı. detaylar haberimizde…

 Göksel Aydın ve Murat Taşkın

Gaziantepli ÇELEBİHAN Baklava Gebze şubesi açıldı

AÇILIŞI KAYMAKAM GÜLER YAPTI

Hacı Halil Mahallesi Atatürk Caddesinde yapılan açılışa; Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, AK Parti kadın kolları Başkanı Şenay Önder, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Enes Altıntaş, CHP Gebze Belediyesi Meclis üyesi Şahin Yılmazel, Elit Elektrik yönetim kurulu başkanı Mustafa Kar, MHP Gebze Eski ilçe yönetim kurulu üyesi Hasan Kurtoğlu, Şehit Aileleri Derneği eski başkanı Önder Kılıçaslan, İYİ Parti Gebze ve Darıca ilçe yönetim kurulu üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

KAYMAKAM, “UYARI VE TEMENNİDE BULUNDU”

Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, pandemi sürecinde yeni işyeri açmanın zorluklarına değinerek işyeri sahiplerine bol kazançlar diledi. Alınan önlemlerle ilgili Gebze’de vakalarda düşüş yaşandığını da ifade eden Kaymakam Güler, maske, mesafe ve temizlik kurallarının önemine değindi. Herkesin yeni yılını da kutlayan Kaymakam Güler, “Hiç kimse kardeşini, oğlunu ve yakınlarını bu yılbaşında evlerde kutlamaya davet etmesin. Bulaşma riskinin aileler arasında fazla olduğunu gördük. Umuma açık yerlerde alınan önlemlerle Gebze’de vakalar beş ise bire düştü. Tedbirlerle inşallah daha iyi noktalara geleceğiz” dedi.

BAKLAVALAR GAZİANTEP’TEN VİP KARGOLAR İLE GELİYOR

Çelebihan Baklava Gebze Şubesi açılışı sonrası işyerini gezen Kaymakam Güler, tatlı çeşitleri ve yaş pastalar üzerine işyeri ortakları Göksel Aydın’dan bilgi aldı. İşyeri ortaklarından Murat Taşkın ise yaklaşık 15 çeşit baklavanın VİP kargolar aracılığı ile Gaziantep’ten Gebze’ye getirildiğine dikkat çekerek, kaliteli ürünlerle Gebze ve çevresine hizmet vereceklerini ifade etti.

VATANDAŞA BAKLAVA İKLRAM EDİLDİ

Birçok çeşidi ile Gebzelilerin damak tadını değiştireceği Çelebihan Baklavaları Gebze şubesinin açılışı alınan önlemler ve pandemi kurallarına uyularak gerçekleşti. Açılış sonrası davetlilere ve caddeden geçen bütün vatandaşlara baklava ikram eden işletme sahipleri Göksel Aydın ve Murat Taşkın, açılışa katılan Kaymakam ve diğer davetliler ile vatandaşlara teşekkür etti.

ALO PAKET SERVİSİ

ÇELEBİHAN Baklavaları Gaziantep’ten günlük olarak özel gıda kargo araçları ile gelen Baklava ve künefe çeşitlerinin yanı sıra Antep’e özel Börek, Katmer günlük taze olarak damak tadını bilen müşterilerine Pandemi sürecinde ALO PAKET ONLİNE SİPARİŞ SERVİSİ 0533 403 90 53 Numaralı telefon hattı ile hizmet verecek.

ÇELEBİHAN Baklava Gebze Şubesi: Hacı Halil Mah. Atatürk Cad. No: 22/A (YEİÇ Kebap karşısı) Gebze/Kocaeli

7.GÜN HABER / Özden DEMİRCİ

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica