İGF

Gaziantep’te sabah çorbası Fatma Şahin’den

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, şehrin farklı noktalarında kurulan çorba çeşmeleri ve dağıtım noktalarına giderek vatandaşlara çorba dağıttı, sohbet etti.

GAZİANTEP (İGFA) –  Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, çorba ikramlarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Kadın Aile Eğitim ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı tarafından sürdürülen çorba ikramı hizmetine özellikle havaların soğumasıyla vatandaşların ilgisi artıyor. Bu kapsamda Başkan Fatma Şahin, dağıtımn yapıldığı yerlere ve çeşmelerin bulunduğu noktaları ziyaret ederek, öğrencilere, erken saatlerde işlerine gitmek için otobüs duraklarında bekleyen çalışanlara sıcak çorba ikramında bulundu. Vatandaşlarla bir süre sohbet eden Başkan Şahin, çeşmelerde bulunan sistem hakkında bilgi aldı.
 

Üniversite kampüsleri ve yurt önleri, büyük hastaneler, sanayi çalışanlarının servis durakları ve şehrin kalabalık yerleri olmak üzere toplamda 25 noktada hizmet veren çorba ikram noktaları ve çeşmeleri sayesinde üniversite öğrencileri, hasta yakınları, erken saatlerde iş başı yapan çalışanlar başta olmak üzere 15 bin kişi güne sıcak çorbalarla içleri ısınarak başlıyor. Saat 06.30’da başlayan çorba ikramı ile büyük karton bardaklar aracılığıyla vatandaşlar çorbalarını alabiliyor.

Yapılan çalışma hakkında açıklamada bulunan Başkan Fatma Şahin, “Büyük hastanelerin önünde bu çorba çeşmelerimizi koyduk. 4 üniversitesi 100 bin üniversite öğrencisi olan bir şehiriz. Bu çorbalarımızın beraberinde aslında bir gönüllere dokunma var” diye konuştu. 

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica