İGF

Gaziantep’te tarımın kalbi ‘Farm Network’ ile attı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Gaziantep’i Geliştirme Vakfı (GAGEV) iş birliğinde yapılan Uluslararası Sürdürülebilir Gıda, Butik Tarım ve Biyoçeşitlilik Kongresi ve Gezisi “Farm Network” tamamlandı.

GAZİANTEP (İGFA) – Tarım sektörü içerisinde yer alan 60’dan fazla butik üretici, uluslararası gıda firmaları ile marketler, e-ticaret şirketleri, şefler ve Gazi şehirde bulunan tarım paydaşlarının katıldığı, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve GAGEV tarafından yürütülen Uluslararası Sürdürülebilir Gıda, Butik Tarım ve Biyoçeşitlilik Kongresi ve Gezisi “Farm Network” platformunda yapılan paneller, gezilerle tarımla uğraşan insanlara butik tarım, tohum ve sürdürülebilir gıda ile ilgili uzman kişilerle görüş alışverişi yapma, bilgi akışı imkânı sağladı.
Oluşturulan iletişim kanalları sayesinde butik üreticilerin uluslararası zincir marketlerle hangi standartlarda çalışmaları gerektiği ve neler yapılacağı hakkında bilinçlendirilmesine yardım etti.
Öte yandan Batalhöyük’te gerçekleşen paneller, Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından yapılan canlı yayınlarla takip edilebildi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica