İGF

Gaziantep’te üniversite öğrencilerine konaklama desteği

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, konaklama sıkıntısı yaşayan üniversite öğrencileri için toplamda 500 yatak kapasiteli 3 tesisi valiliğe devretme kararı alarak hizmete sundu.

GAZİANTEP (İGFA) – Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, üniversitelerin açılmasıyla beraber ortaya çıkan öğrencilerin konaklama sıkıntıları için harekete geçti. Üniversitelilerin yaşadığı sorunları çözmek için Büyükşehir Belediyesi, 3 tesisini hizmete sunmaya hazırlanıyor.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kurum bünyesinde hizmet veren toplamda 500 yatak kapasiteli gençlik kamplarını, gençlik merkezini ve butik oteli, Gaziantep Valiliği’ne devrederek, öğrencilerin hizmetine sunma kararı aldı. Büyükşehir Belediyesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Daire Başkanlığı koordinasyonunda yürütülecek çalışmada 0543 680 70 00 nolu telefon numarasından iletişime geçilebilecek.

Gaziantep’e yedekte bulunan kız öğrencilerin yurt problemi Pazartesi günü itibariyle ilgili kurumlar tarafından çözüleceğinden, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi konaklama ile ilgili sadece yedekte bekleyen erkek öğrencilerle ilgili çalışma yapacak. Öte yandan akademik takvim dışında kalan kaydı silinen yurda yerleşmiş öğrenciler ile ilgili herhangi bir işlem yapılmayacak.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica