Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

Gaziantep’te Yeşilçam nostaljisi

GAZİANTEP (İGFA) – Gazi şehirlileri Yeşilçam Film kuşaklarının eşsiz film müzikleriyle yeniden buluşturmak, vatandaşlara nostaljik bir konser yaşatmak amacıyla Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığınca hayata geçirilen “Ustalara Saygı-Yeşilçam Şarkıları Konseri” adlı etkinlik, Masal Parkı’nda müzikseverlerle buluşturuldu. Konserde Yeşilçam filmlerinin şarkıları seslendirildi. Şarkılara zaman zaman dinleyiciler de eşlik etti. Söylenen şarkılar, dinleyenleri filmlerin çekildiği yıllara götürdü. Konserde sanatçıların ve orkestranın performansı katılımcılardan yoğun alkış aldı.
Solist sanatçı Çiğdem Gürdal, Gaziantep’te konser vermekten dolayı çok mutlu olduğunu dile getirerek, “Bu kıymetli organizasyonunda siz saygıdeğer sanatseverlerle karşı karşıya olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyorum” diye konuştu.
Yeşilçam’ın hafızalara kazınan seslerinden Belkıs Özener ise “Değerli Gaziantepliler, değerli dinleyenlerim. Yıllarca beni sinemadan dinlediniz. Şimdi karşınızdayım. Hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum ve ayrı ayrı kucaklıyorum.” diyerek dinleyicileri selamladı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica