Bilim-Teknoloji

Geleceğe Hamle Satranç Turnuvası Bilgievlerinde başlıyor

Geleceğe Hamle Satranç Turnuvası Bilgievlerinde başlıyor Kocaeli Büyükşehir Belediyesi çocukların zihinsel becerilerini desteklemek ve güçlendirmek amacıyla geçen yıl ilki yapılan Geleceğe Hamle Bilgievlerinde Satranç Turnuvası’nın ikincisini düzenleyecek. Geleceğe Hamle Bilgievleri… detaylar haberimizde…

Geleceğe Hamle Satranç Turnuvası Bilgievlerinde başlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Bilgievlerinde eğitim gören çocukların zihinsel becerilerini desteklemek ve güçlendirmek amacıyla geçen yıl ilki yapılan Geleceğe Hamle Bilgievlerinde düzenlenen Satranç Turnuvası’nın ikincisini düzenleyecek. Turnuva 12-13 Ocak 2019 (Cumartesi- Pazar) tarihlerinde saat 08.30 ile 17.00 arası Başiskele Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleştirilecek.

Öğrenciler eğitimlerinin karşılığını alacak

Yıl boyunca uzman hocalar tarafından satranç eğitimi verilen öğrenciler aldıkları satranç eğitimlerinin karşılığını Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu iş birliği ile yürütülen “Geleceğe Hamle Bilgievleri Satranç Turnuvası” ile taçlandıracak. Bu turnuva sayesinde öğrencilerin “Satranç”a olan ilgisini arttırmayı ve öğrencilerin kişisel ve zihinsel gelişimlerini destekleme amaçlanıyor.

4 farklı kategori

4 farklı kategoride gerçekleşecek olan turnuvaya her Bilgievi 4 farklı kategoriden 16 öğrenci ile katılım sağlayacak ve toplamda 256 öğrenci turnuvada yarışacak. 2018 yılında ilki gerçekleştirilen “Geleceğe Hamle Bilgievleri Satranç Turnuvası” bu sene de gençlerin becerilerini sunmasına fırsat sunacak.

Yarışma takvimi ve ödülleri

Katılan tüm öğrencilere satranç takımı ve anı madalyası hediye edilirken turnuvada, dereceye giren öğrencilerin Bilgievlerine kupa verilecektir. Ayrıca turnuvada dereceye girenlere hediyeler takdim edilecektir. Turnuva 12-13 Ocak 2019 (Cumartesi – Pazar) tarihlerinde saat 08.30 ile 17.00 arası Başiskele Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirilecektir.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica