Genel

Geleceğin Çevre Mühendislerinden İZAYDAŞ’a deneyim ziyareti

Geleceğin Çevre Mühendislerinden İZAYDAŞ‘a Kocaeli Üniversitesi Çevre Mühendisliği öğrencileri İZAYDAŞ’ı ziyaret ederek deneyim kazandı. Geleceğin Çevre Mühendislerinden İZAYDAŞ‘a detaylar haberimizde…

Geleceğin Çevre Mühendislerinden İZAYDAŞ’a …

Kocaeli Üniversitesi Çevre Kulübü öncülüğünde gerçekleştirilen “Sürdürülebilir Çevre Konferansı” kapsamında Çevre Mühendisliği öğrencileri, İZAYDAŞ’ta bilgilendirme sunumu ve teknik gezi programına katıldı. Genel Müdür Muhammet Saraç’ın ev sahipliğinde gerçekleşen programda üniversiteli gençler, İZAYDAŞ’ın faaliyetleri ve çalışma sistemi hakkında geniş bilgiye sahip oldu.

Geleceğin Çevre Mühendisleri İZAYDAŞ ta…

50 kişilik öğrenci grubu ve Prof. Dr. Aykan Karademir ile birlikte İZAYDAŞ’ta bilgilendirme sunumu ve teknik gezi programına katıldı…

Kocaeli Üniversitesi himayesinde Sürdürülebilir Çevre Konferansı kapsamında Çevre Mühendisliği bölümü öğrencilerinden oluşan 50 kişilik grup Prof. Dr. Aykan Karademir ile birlikte İZAYDAŞ’ta bilgilendirme sunumu ve teknik gezi programına katıldı. Tanışma ve tanıtım filminin izlenmesiyle başlayan programda İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç öğrencilerle tecrübelerini paylaşırken Çevre Mühendisi Gökhan Tilki şirketin faaliyetleri ve tesisin çalışma sistemi hakkında sunum gerçekleştirdi.

İzaydaş ta Gökhan Tilki tarafından öğrencilere sunum yapıldı

Muhammet Saraç: “Bir süre sonra işiniz, fazla mesainiz, aileniz ve çevreniz size vakit bırakmayacak. 24 saatin yetmeyeceği zamanlar gelecek”

Sektöre adım atacak öğrencilerle tecrübelerini paylaşan İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, Çevre Mühendisliğinin teknik tarafının yanı sıra vicdani boyutu yüksek bir meslek olduğunu belirtti.

Muhammet Saraç; “Bir süre sonra işiniz, fazla mesainiz, aileniz ve çevreniz size vakit bırakmayacak. 24 saatin yetmeyeceği zamanlar gelecek. Mümkünse şimdi kendinizi donatın. Kendinizi dinlendirmek için alternatif uğraşlar oluşturun. Boş zaman diye bir şey yoktur. Zamanınızı iyi yönetmeye çalışın” diye konuştu.

İzaydaş ta hatıra fotoğrafı…

Prof. Dr. Karademir: “İZAYDAŞ ile her türlü işbirliğimiz devam ediyor”

Kocaeli Üniversitesi Çevre Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aykan Karademir ise Genel Müdür Muhammet Saraç’a teşekkür ederek “İZAYDAŞ ile her türlü işbirliğimiz devam ediyor. Özellikle mesleki açıdan baktığımızda İZAYDAŞ gibi bir kurum başka hiçbir ilde yok. Türkiye’nin atık bertarafındaki en donanımlı kuruluşu. Bu bizim içinde büyük bir şans ve bunu öğrencilerle birlikte değerlendirmemize olanak sağladığınız için teşekkür ediyorum” dedi.

Program daha sonra tesis ziyareti ve birlikte çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica