Siyaset

Gelecek Partisi Gölcük’te kadın kolları ilk toplantısını yaptı

Gelecek Partisi Gölcük’te kadın kolları ilk toplantısını yaptı … Ateş; “Üye kayıtlarımız devam ediyor. Gençlerin çoğunluk da olması bizleri mutlu etti. İnşallah kadınlar olarak siyasete renk ve kalite anlam katacağız” dedi. detaylar haberimizde…

Gelecek Partisi Gölcük’te kadın kolları ilk toplantısını yaptı

Gelecek Partisi Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak atanan Yelda Ateş ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya il kadın kolları başkanı Yeşim Yener Akdeniz de katıldı.

“KADINLAR OLARAK ORTAK PAYDADA BULUŞMALIYIZ”

Bir süre önce Gelecek Partisi Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevine atanan Yelda Ateş ilçe teşkilatında ilk toplantısını yaptı. İlçe başkanı Kadriye Güner ve il kadın kolları başkanı Yeşim Yener Akdeniz’in de katıldığı toplantıda bir konuşma yapan Yelda Ateş, “Gelecek ailesi olarak ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Üye kayıtlarımız devam ediyor. Gençlerin çoğunluk da olması bizleri mutlu etti. İnşallah kadınlar olarak siyasete renk ve kalite anlam katacağız. Evet artık biz Gölcüklü bayanlar olarak ortak paydada buluşmalıyız. Bayanlara özgü hiçbir projenin olmadığı ilçemizde birçok ilçenin faaliyete geçirdiği fitnes, spor salonları, el sanat atölyeleri, sergi ve satış yerleri gibi sayabileceğim birçok hizmetten mahrum durumdayız. Evlerimize hapsedilmiş, sosyallikten yoksun bir ilçede yaşıyoruz” dedi.

“ETKİN BİR ŞEKİLDE SAHADA OLACAĞIZ”

İl kadın kolları başkanı Yeşim Kader Akdeniz de yaptığı açıklamada, “Bu sıcak ortamı yaratan ilçe başkanımız ve kadın kolları başkanımıza teşekkür ediyorum. Tüm ilçelerde kadın kollarımızı tamamlayıp, etkin bir şekilde sahada olacağız. Her bakımdan zor bir dönemden geçiyoruz. Tüm olumsuzluklara rağmen Gölcük’te bu sıcak ortamı yaratan sizleri tebrik ediyorum” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica