Siyaset

Gelecek Partisi Gölcük’ten doğa katliamına tepki

Gelecek Partisi Gölcük’ten doğa katliamına tepki … Güner; “Halkımızın ve üyelerimizin şikayetlerini göz ardı edemeyiz. Doğa katliamını istemiyoruz ve biran önce yeşillendirme çalışmalarının da başlatılmasını talep ediyoruz” dedi. detaylar haberimizde…

Gelecek Partisi Gölcük’ten doğa katliamına tepki

Gelecek Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kadriye Güner, Gölcük Belediyesi’nin Halıdere’de faaliyeti durdurulan taş ocağına moloz döküp, toprak almaya devam ettiğini belirterek, doğa katliamının durdurulmasını istedi.

HALIDERESEVERLER OLARAK YEŞİLLENDİRECEĞİZ

Halıdere’de kapatılan eski taşocağı bölgesinden Gölcük Belediyesi tarafından toprak taşınmaya devam ettiğini belirten başkan Güner, “Moloz yığınları da Halıdere’deki bu bölgeye taşınmaktadır. Gelecek Partisi olarak birçok kez de gündeme getirdik. Bu sorunun peşini bırakmayacağız. Halkımızın ve üyelerimizin şikayetlerini göz ardı edemeyiz. Doğa katliamını istemiyoruz ve biran önce yeşillendirme çalışmalarının da başlatılmasını talep ediyoruz. Parti ve Halıdereseverler olarak yeşillendirme çalışmaları konusunda da belediyemize destek olmaya hazırız” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica