Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

Gelecek Partisi Gölcük’ten Farkındalık hareketi

Gelecek Partisi Gölcük’ten Farkındalık hareketi … Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran tüm teşkilatlara sokak hayvanları ve kuşlar için yem koyulması çağrısında bulundu. detaylar haberimizde…

Gelecek Partisi Gölcük’ten Farkındalık hareketi

Gelecek Gölcük’ten sokak hayvanları ve kuşlara yem

Gelecek Partisi Kocaeli Teşkilatları sokak hayvanları ve kuşlara yem bırakılması çağrısında bulundu. Çağrıya ilk tepki Gölcük’ten gelirken ilçenin Saadet (Kaya) ablası, cadde, sokak ve cam önlerini yemlerle donattı.

ÖMRÜNÜ SOKAK HAYVANLARINA ADAYAN SAADET KAYA

Toplumdaki sevgi ve merhamet duygularını zenginleştirecek projelere ihtiyaç olduğunu ifade eden Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran tüm teşkilatlara sokak hayvanları ve kuşlar için yem koyulması çağrısında bulundu. ‘Kediler 6 saat, köpekler 16 saat aç kalırsa ölüyorlar! Sokak hayvanlarını soğuk kış günlerinde koruyup, kollamak bizlerin görevidir.’ diyen Başaran’ın çağrısına ilk tepki Gölcük İlçe Başkanı Kadriye Güner ve yönetiminden geldi. Geçtiğimiz günlerde üye olarak Gelecek Partisi’ne katılan ve ömrünü sokak hayvanlarına adayan Saadet Kaya’nın başkanlığında ilçenin muhtelif noktalarına yem koyulurken tüm vatandaşlara çağrıda bulunuldu.

UNUTMAYALIM Kİ, HAYVANLAR SOĞUKTAN ÖLMEZ, AÇLIKTAN VE İLGİSİZLİKTEN ÖLÜR

Doğada yaşayan canlıları yılın her mevsiminde korumak, kollamak ve onlara güzel yaşam koşulları sunmanın bir insanlık görevi olduğunu vurgulayan Gelecek Partisi Gölcük İlçe Başkanı Kadriye Güner, “Bizleri bu konuda yönlendiren ve destek veren il başkanımız Ömer Faruk Başaran’a teşekkür ediyoruz. Unutmayalım ki, hayvanlar soğuktan ölmez, açlıktan ve ilgisizlikten ölür. Kış nedeniyle yemek bulmakta zorluk çeken hayvanları unutmayalım, onlara sahip çıkalım. Onların da bir can taşıdığını hatırlayarak, beslenme odaklarını boş bırakmayalım” diye konuştu.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica