Siyaset

Gelecek Partisi Kocaeli İl Teşkilatı Vanlıları ağırladı

Gelecek Partisi Kocaeli İl Teşkilatı Vanlıları ağırladı … “Başaran, partilerine Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde de büyük ilgi gösterildiğini belirterek, bunun yansıması olarak da Kocaeli’deki teşkilatlarda görev alan çok sayıda hemşerileri olduğunu söyledi…” detaylar haberimizde…

Gelecek Partisi Kocaeli İl Teşkilatı Vanlıları ağırladı

Kocaeli Vanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fırat Güler ve yönetim kurulu üyeleri; Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran’ı makamında ziyaret ettiler.

Kocaeli Vanlılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fırat Güler ile beraberindekiler Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren başkan Başaran, partilerine Doğu ve Güneydoğu bölgelerinde de büyük ilgi gösterildiğini belirterek, bunun yansıması olarak da Kocaeli’deki teşkilatlarda görev alan çok sayıda hemşerileri olduğunu söyledi. Teşkilatı kurma aşamasında Vanlılar Derneği ile de diyalog içerisinde olduklarını belirten Başaran, gösterdikleri ilgi için başkan Güler ve yönetimine teşekkür etti.

Dernek faaliyetleri hakkında bilgiler aktaran başkan Fırat Güler de “Yönetimimizde yer alan birçok arkadaş partinizde aktif görev aldı. Bir arkadaşımız ilçe başkanı, bir arkadaşımız ise il başkan yardımcısı. İl ve ilçe yönetimlerinde de çok sayıda Vanlı hemşerimiz var. Bu görevlendirmeler bizlere vermiş olduğunuz değerin en büyük göstergesi. Teşekkür ediyoruz” dedi. Vanlıların yapmış olduğu ve son derece sıcak diyalogların yaşandığı ziyaret Gelecek Partisi kurmaylarının moralini yükseltti.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica