Siyaset

Gelecek Partisi Kocaeli teşkilatı Düzce’ye gidiyor

Gelecek Partisi Kocaeli teşkilatı Düzce’ye gidiyor … “Yarın saat 11:00’da partililer tarafından Düzce Otoban Gişelerinde karşılanacak olan Davutoğlu, beraberindekilerle birlikte ilk olarak Hakkari Dağlıca’da şehit düşen Piyade Er Cihan Aksarı’nın ailesini ziyaret edecek…” detaylar haberimizde…

Gelecek Partisi Kocaeli teşkilatı Düzce’ye gidiyor

Gelecek Partisi İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, ilçe başkanları ve teşkilat mensuplarıyla birlikte 12 Kasım Perşembe günü erken saatlerde genel başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun programına katılmak için Düzce’ye gidecek. Program için yoğun gayret sarf eden Yerel Yönetimler ve Şehircilikten Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Doğan Demir, Kocaeli teşkilatından yoğun katılım beklediğini söyledi.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, yarın düzenlenecek 12 Kasım 1999 depremi anma törenlerine katılmak üzere Düzce’ye gelecek. Yarın saat 11:00’da partililer tarafından Düzce Otoban Gişelerinde karşılanacak olan Davutoğlu, beraberindekilerle birlikte ilk olarak Hakkari Dağlıca’da şehit düşen Piyade Er Cihan Aksarı’nın ailesini ziyaret edecek.

Şehit ailesini ziyaretinin ardından Kaynaşlı ilçesine geçecek olan Davutoğlu, burada Deprem Şehitleri için okutulacak Kur’an-ı Kerim Tilaveti’ne katılım sağlayacak. Davutoğlu, saat 14:30’da İstanbul Caddesi ve Spor Sokak üzerinde esnaf ziyaretlerinde bulunacak.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica