Siyaset

Gelecek Partisi Kocaeli’de kadınlar çalışma programını belirledi

Gelecek Partisi Kocaeli’de kadınlar çalışma programını belirledi … Yönetimlerini nasıl oluşturacakları ve saha çalışmaları hakkında bilgilendirilen başkanlar, görüş alış verişlerinde bulundular. detaylar haberimizde…

Gelecek Partisi Kocaeli’de kadınlar çalışma programını belirledi

Gelecek Partisi Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Yeşim Yener Akdeniz, ilçe kadın kolları başkanlarıyla bir araya geldi. Toplantıda genel merkezden gönderilen bilgilendirmeler paylaşılırken, çalışma programları belirlendi.

Genel Başkanın corona testinin pozitif haberi geldi

Gelecek Partisi ilçe kadın kolları başkanları; Esra Yeşil (İzmit), Yelda Ateş (Gölcük), Kumru Ateş (Körfez) ve Zeynep Karataş (Çayırova), il kadın kolları başkanı Yeşim Yener Akdeniz başkanlığında bir araya geldi. İlk kez bir araya gelerek tanışan başkanlar, genel merkezden gönderilen bilgilendirme mesajlarını paylaştılar. Yönetimlerini nasıl oluşturacakları ve saha çalışmaları hakkında bilgilendirilen başkanlar, görüş alış verişlerinde bulundular. Toplantı sırasında genel başkan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun corona testinin pozitif çıktığı haberinin gelmesi moralleri bozdu. İyi dilek ve geçmiş olsun temennilerinde bulunulurken, toplantıların periyodik olarak devam edeceği vurgulandı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica