Siyaset

Gelecek Partisi Kocaeli’nin kurmayları 3 ilçe teşkilatını ziyaret etti

İlçe yöneticilerine büyük moral olan ziyaretlerde yapılan çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgiler alan Başaran, geldikleri noktanın memnuniyet verici olduğunu söyledi.

Gelecek Partisi Kocaeli’nin kurmayları 3 ilçe teşkilatını ziyaret etti … Başaran; “Her 10 Kasım, Atatürk’ü anma günü olduğu kadar, sahip olduklarımızın değerini bilerek, Cumhuriyetin erdemlerine sadakati ve Atatürk’ün ideallerini gerçekleştirme konusunda kararlılığımızı gösterme günüdür” dedi. detaylar haberimizde…

Gelecek Partisi Kocaeli’nin kurmayları 3 ilçe teşkilatını ziyaret etti

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, kalabalık bir heyetle Gebze, Darıca ve Çayırova ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. İlçe yöneticilerine büyük moral olan ziyaretlerde yapılan çalışmalar hakkında ayrıntılı bilgiler alan Başaran, geldikleri noktanın memnuniyet verici olduğunu söyledi.

GELECEK KOCAELİ’NİN KURMAYLARI

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, genel merkez yerel yönetimler ve şehircilik başkan yardımcısı Serap Çakır, il kadın kolları başkanı Yeşim Yener Akdeniz, il başkan yardımcıları, Körfez ilçe yönetim kuru üyeleriyle birlikte, Gebze, Darıca ve Çayırova ilçe teşkilatlarını ziyaret etti. Tuzla ilçe başkanı Gökhan Özkan’ın da katıldığı ziyaret programları ilçe yöneticilerine büyük moral oldu.

GEBZE YENİ YERİNDE

Gelecek Partisi Kocaeli İl Başkanı Ömer Faruk Başaran ile beraberindekiler ziyaretlerine, Kocaeli teşkilatları içerisinde ilk kongreyi yapan Gebze teşkilatını ziyaret etti. Gebze Sultan Orhan Mahallesi Menzilhane Caddesindeki yerlerine yeni taşınan ilçe binasını gezen yöneticiler memnuniyetlerini dile getirdiler. İlçe başkanı Osmanoğlu burada yaptığı açıklamada, “Göreve ilk atandığımızda elimizi çabuk tutmak zorundaydık. Fazla seçme şansımız yoktu. İlk bulduğumuz yeri tuttuk ve teşkilatlanmamızı yaptık. Kongre sürecide bitince ilçe merkezine taşınmayı uygun gördük. Artık halkımızla daha iç içeyiz. Tefrişatı hemen hemen tamamladık ve ilk olarak geçen hafta bir basın açıklaması yaptık. Ziyaretiniz bizleri fazlasıyla mutlu etti” dedi.

DARICA SAHADA

Gebze ziyaretinden sonra Darıca’ya geçen Başaran ve kurmayları burada ilçe başkanı Murat Sarı tarafından karşılandı. Üye kayıtlarının devam ettiğini belirten başkan Murat Sarı, ”Kongrelerin tamamlanmış olmasıyla birlikte sahaya indik. Hemşehrilerimizin mutluluğuna da üzüntüsüne de ortak olmaya çalışıyoruz. Sürekli olarak esnaf ziyaretleri yapıyoruz. Her geçen gün artan bir teveccüh var. Bu da bizleri fazlasıyla mutlu ve motive ediyor” dedi.

ÇAYIROVA HIZLI BAŞLADI

Gelecek Partisi Kocaeli’de en son atanan ilçe olan Çayırova’da kısa sürede önemli mesafe kat etti. Kurucu ilçe başkanlığına atanan Kağan Demirci, Çayırova, Özgürlük Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi, Gencer Plaza’da tuttuğu ilçe binasını kullanılabilir hale getirdi. Başaran ile beraberindekiler başkan Demirci’yi ziyaret ederek tebrik ettiler. Kadın ve gençlik kolları başkanlarını belirleyen Demirci burada yaptığı açıklamada; ”Yönetimimi hemen hemen oluşturdum. Üye kayıtlarımız devam ediyor. En kısa sürede hazırlanması gereken evrakları tamamlayıp valiliğe vereceğiz. Ondan sonraki hedefimizde kongre yapmak olacak. Bu süreçler içinde sizleri fazla bekletmeyeceğiz” dedi.

RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUZ

Gelecek Partisi İl Başkanı Ömer Faruk Başaran, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, başkomutan ve eşsiz devlet adamı Mustafa Kemal Atatürk’ün, ebediyete intikalinin 82. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Başaran, “Hayatını, ülkesinin bağımsızlığına ve kalkınmasına adayan Mustafa Kemal Atatürk, milletimizin tarihteki onurlu yürüyüşünün en büyük önderi olmuştur. Her 10 Kasım, Atatürk’ü anma günü olduğu kadar, sahip olduklarımızın değerini bilerek, Cumhuriyetin erdemlerine sadakati ve Atatürk’ün ideallerini gerçekleştirme konusunda kararlılığımızı gösterme günüdür. Bir arada ve bağımsız olarak yaşama azim ve iradesi kırılmadıkça bir milletin asla yok edilemeyeceğini tüm dünyaya ispatlamış Mustafa Kemal Atatürk’ü, onun silah arkadaşlarını ve tüm şehitlerimizi sevgi, saygı ve rahmetle anıyoruz” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica