Siyaset

Gelecek Partisi Körfez İlçeye önemli isimler katıldı

Gelecek Partisi Körfez İlçeye önemli isimler katıldı … Uluslararası taşımacılık yapan Gümüş Lojistik Şirketinin sahibi, Metro Otobüs Firması hissedarlarından Şeref Meydan, Sau Motors Firmasının sahibi Serkan Meydan ve kardeşi Alihan Meydan, Gelecek Partisi’ne katıldılar. detaylar haberimizde…

Gelecek Partisi Körfez İlçeye önemli isimler katıldı

Gelecek Partisi Körfez İlçe Başkanı Fırat Türker, dikkat çeken hamlelerine devam ediyor. Türker, son olarak aslen Gümüşhaneli olan ve ilçede oldukça kalabalık nüfusları bulunan Meydan ailesinin etkin isimlerini partilerine kazandırdı.

Fırat Türker sürekli sahada

Gelecek Partisi Körfez İlçe Teşkilatı çalışmalarını yüksek tempoda sürdürüyor. Fırat Türker başkanlığında sürekli sahada olan Gelecek Partisi ilçe yönetimi geçtiğimiz günlerde Körfez siyasetinde dengeleri değiştiren bir hamle yaptılar.

Önemli isimler katıldı

Uluslararası taşımacılık yapan Gümüş Lojistik Şirketinin sahibi, Metro Otobüs Firması hissedarlarından Şeref Meydan, Sau Motors Firmasının sahibi Serkan Meydan ve kardeşi Alihan Meydan, Gelecek Partisi’ne katıldılar. Oldukça kalabalık bir sülale olan Meydan ailesinin etkin isimlerinin partiye katılımları moralleri yükseltti. İlçe başkanı Fırat, partilerinin her gün açık olduğunu, kendilerinin sürekli sahada bulunduğunu belirterek, hem yerelde hem genelde iktidar olacaklarına inançlarının tam olduğunu söyledi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica