Siyaset

Gelecek Partisi Körfez’de kadınlar Kumru Ateş’e emanet

Gelecek Partisi Körfez’de kadınlar Kumru Ateş’e emanet … “Teşkilatlanma çalışmalarını hemen hemen tamamlayan başkan Türker, kadın kolları başkanlığına da Kumru Ateş’i atadı…” detaylar haberimizde…

Gelecek Partisi Körfez’de kadınlar Kumru Ateş’e emanet

Gelecek Partisi Körfez İlçe Başkanı Fırat Türker kadın kolları başkanlığına Kumru Ateş’i atadı. Parti rozeti takılıp yetki belgesi verilen Ateş, görevine başladı.

Gelecek Partisi Körfez İlçe Teşkilatının haftalık olağan toplantısı başkan Fırat Türker başkanlığında gerçekleştirildi. Körfez ilçe siyasetinde adeta gündemi belirleyen Fırat Türker ve yönetimi bir süre önce gençlik kolları başkanlığına Serkan Meydan’ı atamıştı. Teşkilatlanma çalışmalarını hemen hemen tamamlayan başkan Türker, kadın kolları başkanlığına da Kumru Ateş’i atadı. Başarılar dilediği Kumru Ateş’e rozet takıp yetki belgesi veren başkan Türker, Körfez’de iktidar olma inancı ve kararlılığını bir kez daha vurguladı. Kendisine olan güveni boşa çıkarmamak için çalışacaklarını belirten Kumru Ateş, en kısa sürede yönetimini oluşturarak sahaya ineceklerini söyledi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica