Kültür-Sanat-Tarih-Turizm

Geleneksel Ordulular Şenliğinde Alikahyalılar doyasıya eğlendi

Geleneksel Ordulular Şenliğinde Alikahyalılar doyasıya eğlendi

İzmit Belediyesinin destekleriyle Alikahya’daki Ordulu derneklerin hazırladığı Geleneksel Ordulular Şenliği, Sapanca Seka Kamp Alanında vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi

Geleneksel Ordulular Şenliği’nde Alikahyalılar Sapanca Seka Kamp Alanında buluştu. İzmit Belediyesinin destekleriyle, Ordu Gölköy Düzyaylalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Alikahya Karahasanlılar Kültür Derneği, Kocaeli Aydoğanlılar Derneği öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlikte Erdal Canlı, Sivaslı Gül ve İhsan Kaya isimli sanatçılar sahne aldı. Gün boyu gerçekleştirilen birçok etkinlikte vatandaşlar doyasıya eğlendi.

Alikahya’daki Ordulu dernekleri
Alikahya’daki Ordulu dernekleri

YOĞUN KATILIM

Programa İzmit Belediyesi Başkan Vekili Çetin Sarıca, İzmit Belediyesi Muhtar Hizmet Masası Komisyon üyesi Ercan Umutlu, Alikahya Merkez Mahallesi Muhtarı Recep Kahveci, Alikahya Atatürk Mahallesi Muhtarı Özgür Sarıca, Alikahya Fatih Mahallesi Muhtarı Yunus Arıcan, Ordu Gölköy Düzyaylalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Yüksel Gökbudak, Alikahya Karahasanlılar Kültür Derneği Başkanı Mehmet Yurt, Kocaeli Aydoğanlılar Derneği Başkanı Sebahattin Sarıca ve Alikahya’da ikamet eden çok sayıda Ordulu vatandaş katıldı.

“ŞENLİĞİN ASIL SAHİBİ SİZLERSİNİZ”

İzmit Belediyesi Başkan Vekili Çetin Sarıca programda yaptığı konuşmada, “Sizler olmasanız buradaki şenliğin de etkinliğin de hiçbir anlamı olmaz. Bu şenliğin asıl sahipleri sizlersiniz. Siz varsanız bu şenlikler güzel, sizler buradaysanız bu şenlikler güzel. Size Başkanımız Fatma Kaplan Hürriyet’in selamlarını getirdim. Katıldığınız için çok çok teşekkür ederiz. Sağ olun, var olun” dedi. Sarıca’nın konuşmasının ardından bölge muhtarları da sahneye çıkarak birlik beraberlik fotoğrafı verdiler.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica