Siyaset

Genel Kurulu terk eden Cumhurbaşkanına muhalefetten tepki geldi

Genel Kurulu terk eden Cumhurbaşkanına muhalefetten tepki geldi Kılıçdaroğlu, “Demokrasi ayıbı. İçlerine sindiremiyorlar. Başarıyı sindirememek, yenilginin belirtisidir” ifadelerini kullandı. Genel Kurulu terk eden Cumhurbaşkanına muhalefetten tepki geldi detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Genel Kurulu terk eden Cumhurbaşkanına muhalefetten tepki geldi

MHP genel başkanı ve AKP genel başkanı genel kurul salonunu terk ettiler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Başbakan Binali Yıldırım ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile birlikte Genel Kurul’dan ayrılan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a tepki gösterdi.

“Başarıyı sindirememek, yenilginin belirtisidir”

ANKA’da yer alan habere göre Kılıçdaroğlu, “Demokrasi ayıbı. İçlerine sindiremiyorlar. Başarıyı sindirememek, yenilginin belirtisidir” ifadelerini kullandı.

“Cumhurbaşkanından asgari demokratik olgunluğu göstermesini beklerdim”

Akşener ise kişisel Twitter hesabından paylaştığı mesajda, “İYİ Partili milletvekilinin yapacağı konuşmayı beklemeden genel kurulu terk eden Sayın Cumhurbaşkanından asgari demokratik olgunluğu göstermesini beklerdim. Ama dur, 24 Haziran’da bu millet de seni terk edecek. #TürkiyeİYİOlacak” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica