Siyaset

Gerekli gördüğüm durumlarda görüşlerimi açıklamaya devam edeceğim

Gerekli gördüğüm durumlarda görüşlerimi açıklamaya devam edeceğim Bir süredir basın yayın organları ve sosyal medya üzerinden bazı milletvekilleri ve ilgili troller tarafından şahsıma karşı yapılan saygısızlık, hakaret ve ahlak sınırlarını aşan saldırıların son açıklamamdan sonra giderek arttığına dikkat çekiyorum. İşleyişlerin sürecinde gerekli gördüğüm her durumda görüşlerimi açıklamaya devam edeceğim. Detaylar haberimizin içinde yer almaktadır…

Gerekli gördüğüm durumlarda görüşlerimi açıklamaya devam edeceğim

AKP kurucularından 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, “İfade özgürlüğü çerçevesinde gerekli gördüğüm durumlarda görüşlerimi açıklamaya devam edeceğim, partimizin ilkeleri böyle” dedi.

“Partimizin kuruluş ilkelerinden biri olan düşünce ve ifade özgürlüğüne inanan birisi olarak, gerekli gördüğüm durumlarda görüşlerimi açıklamaya devam edeceğim”

Abdullah Gül, 11. Cumhurbaşkanlığı Ofisi’nin twitter hesabından açıklamada bulundu. Abdullah Gül açıklamasında “Bir süredir basın yayın organları ve sosyal medya üzerinden bazı milletvekilleri ve ilgili troller tarafından şahsıma karşı yapılan saygısızlık, hakaret ve ahlak sınırlarını aşan saldırıların son açıklamamdan sonra giderek arttığına dikkat çekiyorum. Partimizin kuruluş ilkelerinden biri olan düşünce ve ifade özgürlüğüne inanan birisi olarak, gerekli gördüğüm durumlarda görüşlerimi açıklamaya devam edeceğim” dedi.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica