Siyaset

Gergerlioğlu: “Bülbül neden Aydın Ünlü’nün usulsüzlüklerini örtmeye çalışıyor?”

Gergerlioğlu: “Bülbül neden Aydın Ünlü’nün usulsüzlüklerini örtmeye çalışıyor?”

Kocaeli Milletvekili Dr. Ömer Faruk Gergerlioğlu, Kocaeli MHP eski İl Başkanı Aydın Ünlü hakkındaki usulsüzlüklerle alakalı MHP Grup Başkanvekili Levent Bülbül’e basın toplantısında cevap verdi

MHP Grup Başkanvekili Levent Bülbül neden Kocaeli eski MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ‘nün Tramvay Kafe ihalesi usulsüzlüklerini örtmeye çalışıyor?

Ben bugün yine üstü örtülmek istenen bir gerçeğin altını çizmek istiyorum. Geçtiğimiz gün genel kurulda da söyledim! MHP Grup Başkanvekili Levent Bülbül itiraz etti. Güngör Arslan cinayetindeki eski Ülkü Ocakları Başkanı Av. Ersin Kurt’u işaret ettim. Ayrıca eski MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ‘nün Tramvay Kafe ihalesi konusundaki usulsüzlüklerini gündem ettim. Bakın tüm belgeler elimde. Sözleşme elimizde. Suç duyuruları da yaptık ama işin üstü örtülmeye çalışılıyor çünkü Cumhur Zulüm ittifakı MHP ittifakı ne oluyor? Büyükşehir Belediyesi Tramvay Kafeyi ihale ile vermiş, şu anda Aydın Ünlü denen eski MHP İl Başkanı kâğıt üstünde oranın ortağı olarak görülmüyor ama her gün orada ve tüm kamuoyu biliyor ki; Aydın Ünlü oranın ortaklarından! Kâğıt üstünde ortağı değil!

“MHP İl Başkanlığı bana yardımcı oldu. Bu konuda bende Aydın Ünlü ’ye yardımcı oldum.” diyor Ali Murat Köşeli!

Kâğıt üstünde ortağı Ali Murat Köşeli ve Aydın Ünlü ’nün eski şoförü kâğıt üstündeki ortaklar bunlar. Aydın Ünlü piyasada yok ama her gün Tramvay Kafe’de patron olarak görülüyor ve tüm Kocaeli yerel medyası, toplum burasının Aydın Ünlü ‘nün olduğunu biliyor. Biz Ali Murat Köşeli’nin medyadan aldığımız şu laflarını özellikle altını çizerek söylüyoruz. Diyor ki Ali Murat Köşeli: “ Ben zamanında ihale işleri yaptım, MHP İl Başkanlığı bana yardımcı oldu. Bu konuda bende Aydın Ünlü ’ye yardımcı oldum.” Diyor Ali Murat Köşeli! Ey MHP bunlara cevap ver! Ne dolaplar dönüyor? Ey AK Parti cevap ver ne dolaplar dönüyor? Tüm belgeler elimizde. İstediğiniz kadar Tramvay Kafe İşletmecisi her şeyi anlattı diyor Ali Murat Köşeli, ben anlatmıyorum o anlatıyor! Bakın gazete haberleri burada. Başka bir gazete haberinde “MHP’nin üzerine leke olarak yapışan Tramvay Kafe kaldırılıyor mu?” diye soruyor.

Kocaeli kamuoyu bu rezaleti konuşuyor, MHP Grup Başkanvekili Levent Bülbül sorulara susarak cevap veriyor

Tüm Kocaeli medyası, tüm Kocaeli kamuoyu bu rezaleti konuşuyor, MHP Grup Başkanvekili Levent Bülbül sorulara susarak cevap veriyor. Av. Ersin Kurt’un partinle alakalı olmadığını söylüyorsun, Aydın Ünlü konusunda bir şey söyle. Bu söylentiler, bu yolsuzluk meseleleri ayyuka çıktığı için en sonunda MHP Genel Merkezi bile Aydın Ünlü’yü görevinden aldı. Dönüp bir şey söyleyin! Zamanında ne dolap çevirdiniz? Şimdi ne dolaplar çeviriyorsunuz? Neden Aydın Ünlü Genel Merkez kararı ile görevden alındı? Hangi dolaplar çevriliyor! Bunları bize niye söylemiyorsunuz? Tüm yerel gazeteler, Tramvay Kafe böyle mi kalacak demiş Özgür Kocaeli Gazetesi. İktidarın gazeteleri bile bu başlıkları atmış, tüm haberler, tüm belgeler elimizde ve biz Kocaeli Büyükşehir Belediyesi önünde açıklama yaptık! Dedik ki: “Böyle partilere kafe dağıtıyorsanız bari HDP’ye de bir kafe dağıtın, biz de bir kafe isteriz.” Diyerek ironi yaptık, çok celallendiler gerçeği söylediğimiz için ama gerçek bu! Apaçık ortada!

Sn. Levent Bülbül? Sana buradan da sesleniyorum! Aydın Ünlü meselesi konusunda bir açıklama yap! Tramvay Kafe meselesi ne oldu?

Biz Büyükşehir Belediyesi’nin önünde de açıklama yaptık. Bu dolapları açıklayın bize, MHP Grup Başkanvekili ’ne de söylüyorum! Her gün Aydın Ünlü kafesinin içinde, kafe sürekli genişliyor, kafe sözleşmesine de uyulmuyor! 160 metrekarelik bir anlaşma yapılmış, sözleşme elimizde ve kapalı alan 400 metrekareye çıkmış ne dolaplar dönüyor! Tüm bunlar konusunda sözleşmeye riayet edilmemiş, Aydın Ünlü her gün kafesinin içinde patron olarak oturuyor ve sonrasında olayı görmememizi istiyorlar, mümkün mü bu? Kamunun malının talan edilmesidir. Bakın sözleşme burada, tüm şartları okuduk, tüm ayrıntıyı biliyorum, MHP Grup Başkanvekilini Aydın Ünlü konusunda açıklama yapmaya davet ediyorum, bir şeyler söyle! Niye konuşmamakta ısrar ettin Sn. Levent Bülbül? Sana buradan da sesleniyorum! Aydın Ünlü meselesi konusunda bir açıklama yap! Tramvay Kafe meselesi ne oldu? Ne dolaplar dönüyor? Ne dolaplar döndü? Bunları bir açıkla bize! Atıp tutmakla olmuyor! Biz belgesiz, bilgisiz iş yapmayız Allah’ın izniyle. Tüm belgeler elimizde, gördüğünüz gibi ve biz onlarla konuşuyoruz.

Kamunun malını tüyü bitmemiş yetimin hakkını talan edenlerle mücadeleye devam edeceğiz. Cumhur-Zulüm yağma-talan ittifakına karşı mücadeleye devam edeceğiz

Kamunun malını tüyü bitmemiş yetimin hakkını talan edenlerle mücadeleye devam edeceğiz. Cumhur-Zulüm yağma-talan ittifakına karşı mücadeleye devam edeceğiz. Biz hakkın ve hakikatin sesi olmaya çalışıyoruz ve tüm gerçekleri açıklıyoruz! Çok önemli gerçekleri açıkladığımı görüyorsunuz, kimseden de korkmuyorum, şimdiye kadar da korkmadım. Başıma bir sürü iş getirdiler, vekillikten düşürdüler, cezaevinden attılar ne yaparsanız yapın. Hiç korkmadan kamunun hakkını sonuna kadar savunacağım. Bu yağma talan düzenine karşı çıkacağım bunu herkes buradan bilsin, hiçbir haksızlığa göz yummayacağım!

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica