Raporlar

Gergerlioğlu: “İnsan hayatının değeri açısından istifa etmeyi düşünüyor musunuz?”

Gergerlioğlu: “İnsan hayatının değeri açısından istifa etmeyi düşünüyor musunuz?”

Dr. Ömer Faruk Gergerlioğlu Bütçe Görüşmelerinde Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in Yüzüne Söyledi: ” İnsan hayatının değeri açısından istifa etmeyi düşünüyor musunuz?” – akarhaber

İstifa etmeyi düşünüyor musunuz?

Amasra maden faciasında havalandırmanın yetersizliği ve metan gazı drenajı yapılmadığı netleşti. İnsan hayatının değeri açısından istifa etmeyi düşünüyor musunuz?

Akaryakıt bayileri kapanıyor

Akaryakıt dağıtım şirketlerinin kâr oranları düşünce bayilerin de kâr oranları düştü. Bayilerin gideri artmasına rağmen kâr oranları düştüğü için bayiler kapanıyor. Bayilerin kapanmasını izleyecek misiniz Sayın Bakan?

Antalya’daki enerji zirvesine niye tek bir iktidara muhalif gazeteci çağrılmadı Sayın Bakan?

Yenişehir ilçesi Fabrika Mahallesi’nde vatandaşlar 5 gündür karanlıkta Sayın Bakan; Dicle Elektrik Dağıtım, DEDAŞ bölgede çok büyük mağduriyetlere yol açıyor; Bismil’de, Urfa’da tarımı baltalıyor uygulamalarıyla. Şu anda Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesi Fabrika Mahallesi’nde vatandaşlar 5 gündür karanlıkta Sayın Bakan, haberiniz var mı? Lütfen müdahale edin, vatandaşlar çok zor durumda.

Elektrik dağıtım şirketlerinin fazla faturaları da halkın canını yakıyor

Son sorum Sayın Başkanım. Elektrik dağıtım şirketlerinin fazla faturaları da halkın canını yakıyor. Hakkâri’de Türkerler VEBSAŞ şirketi için bir soru önergesi verdim. Cevap verdiniz ama son derece yetersiz bir cevaptı. Lütfen bu konuda tatminkâr bir cevap veriniz.

Haberin Videosu: https://www.youtube.com/watch?v=JtNxFzLT0PQ

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica