Genel

Gezi eylemleri sırasında öldürülen Ali İsmail Korkmaz anıldı

Gezi eylemleri sırasında öldürülen Ali İsmail Korkmaz anıldı Eskişehir’deki anmada konuşan CHP Odunpazarı Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Demir, “Ali İsmail’in anısını her daim zihnimizde yaşatacağız” dedi. Gezi eylemleri sırasında öldürülen Ali İsmail Korkmaz anıldı detaylar haberimizde…

Gezi eylemleri sırasında öldürülen Ali İsmail Korkmaz anıldı

Gezi Parkı eylemleri sırasında Eskişehir’de öldürülen üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz, ölüm yıl dönümünde anıldı. Korkmaz’ın Eskişehir’deki heykelinin önünde karanfiller bırakıldı.

CHP’den üst düzey katılım…

Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü öğrencisi Ali İsmail Korkmaz’ın ölüm yıl dönümü nedeniyle CHP Odunpazarı Gençlik Kolları tarafından anma etkinliği düzenlendi. Ali İsmail Korkmaz’ın heykeli önündeki anmaya Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP İl Başkanı Rabia Akman ile çok sayıda kişi katıldı.

“Yaşasaydı İngilizce öğretmeni olacaktı”

CHP Odunpazarı Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Demir, “5 yıl evvel bugün hayata gözlerini yumdu Ali İsmail Korkmaz. Daha 19 yaşındaydı. Düşlerinde özgür bir dünya vardı. Yaşasaydı İngilizce öğretmeni olacaktı. Memleketin herhangi bir köşesinde sevgiyi ve umudu büyütecekti. İzin vermediler. Katlettiler Ali İsmail’i. Ömrünün baharında ömrünü aldılar. Ali İsmail’in anısını her daim zihnimizde yaşatacağız” dedi.

Saygı duruşu yapıldı…

Yapılan konuşmalardan sonra bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve Ali İsmail Korkmaz’ın heykelinin önüne kırmızı karanfiller bırakıldı.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica