Siyaset

Gökhan Aktaş: “Bıyık’a sesleniyorum-Yazıklar Olsun”

Gökhan Aktaş: “Bıyık’a sesleniyorum-Yazıklar Olsun” … Aktaş, “Darıca Belediyesinde kızına iş kapısı yaratmış Hukuk adamı böylemi olur adaletin simgesi olan teraziniz şaşmış millet yoksullukla mücadele ederken bu ne pervasızlık bu ne gözü dönmüşlüktür” dedi. detaylar haberimizde…

Gökhan Aktaş: “Bıyık’a sesleniyorum-Yazıklar Olsun”

CHP Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş’ın basın açıklaması:

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin hukuk müşaviri olarak görev yapan Necmi Özen’in avukat olan kızı Büşra Özen’in Darıca Belediyesi’nde iki aydır çalıştığı bugün yayınlanan bir gazete haberi ile öğrenmiş bulunuyoruz.

Gün geçmiyor ki AKP’nin milletimize yaşattığı hayal kırıklıklarına bir yenisi eklenmesin, kendisinin belediye kadrosunda çalışması ile yetinmeyen eli uzun baba şimdi de Darıca Belediyesinde kızına iş kapısı yaratmış Hukuk adamı böylemi olur adaletin simgesi olan teraziniz şaşmış millet yoksullukla mücadele ederken bu ne pervasızlık bu ne gözü dönmüşlüktür!..

Buradan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a sesleniyorum;

Yaptınız bu adaletsizliğin, yarattığınız bu çete düzenine sessiz kalıp hesap sormayacak mıyız sandınız?

Peki milletin çocukları ne olacak atamayan binlerce öğretmen dururken, KPSS sınavında en yüksek puanları almalarına rağmen atamayan gençler ne olacak?

Asgari ücrete mahkum edilen hayalleri çalınan yurtdışına gitmeyi kendilerine yedirmeyen ve bütün imkansızlıklara rağmen yaşam mücadelesi veren gençler bizim insanımız değil mi?

Pazara, markete çıkmıyoruz moralimiz bozuluyor diyen insanları ne zaman göreceksiniz?

Sizden olmayanların yaşamasına dahi müsaade etmediğiniz bu düzeniniz batsın.

Sizler oturduğunuz koltuklardan ben yaptım oldu bitti ile lüks, şatafat içinde yaşarken birbirinizin çocuğuna imtiyazlar tanırken vatandaşın hali umurunuzda bile değil, sizler ne yaparsanız yapın biz bu milletin sesi olmayana devam edeceğiz.

Şimdi size buradan bir tavsiye bugünden tezi yok yaptığınız gafletten dönün, kişilere, gruplara hangi ad altında olursa olsun yarattığınız bu seçkin zümre zihniyetine bir son verin belediyeye işe aldığınız bu kişilerin iş akitlerini derhal fesh edin.

Daha Fazla Göster
Başa dön tuşu
Yandex.Metrica